2D-suunnitteluohjelmisto ilmaiseksi!

Niin paljon kuin me kaikki rakastammekin 3D:tä, ei ole mikään salaisuus, että moni meistä edelleen käyttää, muokkaa tai luo 2D-tiedostoja silloin tällöin. Dassault Systèmes on nyt julkaissut DraftSightin – ilmaisen 2D- työkalun.

Mikä DraftSight oikein on? Kyseessä on 2D CAD-järjestelmä kaikille, jotka tarvitsevat tavan tehdä 2D hahmotelmia suunnitelmistaan tai lukea, kirjoittaa ja jakaa DWG-tiedostoja. DraftSightilla voidaan luoda 2D-piirustuksia, päivittää ja ylläpitää .dwg ja .dxf-tiedostoja, luoda PDF-tiedostoja sekä välittää tiedostoja yrityksille, jotka joko tarjoavat tai tarvitsevat tietoja tallennettuna .dwg tai .dxf tiedostomuotoon.

Mene sivulle http://www.draftsight.com/, jossa voit tutustua ohjelmaan ja ladata sen ilmaiseksi. Ohjelma on saatavilla kaikille opiskelijoista ammattilaissuunnittelijoihin. DraftSightin nettisivuilta löydät oman käyttäjäyhteisön. Yhteisöön liittymällä voit puhua muiden käyttäjien kanssa, antaa ideoita uusista toiminnoista ja jopa saada laajennuksia. Ohjelman lataus vie vain muutaman minuutin, ja se toimii Windows XP ®–, Windows Vista ®– sekä Windows ® 7 –käyttöjärjestelmissä. Mac OS-ja Linux-tuki on saatavilla myöhemmin tänä vuonna. API-laajennus ja suora tekninen tuki ovat maksullisia.

Tsekkaa myös tämä mielenkiintoinen haastattelu Draftsightin johtajan, Aaron Kelleyn mietteistä:

Ja tässä esittelyvideo:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.