3D Tulostimet

3D-TULOSTIMET

PIKAMALLINNUS, TUOTANTO ja VALMISTUS

Sanat kertovat tarinan ja kuvat antavat tarinalle näkyvän sisällön, mutta 3D-tulosteilla voit nyt kertoa, tunnustella, nähdä, koskettaa ja kommentoida samaan aikaan. Näin voit säästää paljon aikaa ja rahaa prototyypeissä ja tuotannossa.

OTA YHTEYTTÄ tai lue lisää


Katso video

 

 

Viime vuosina 3D-tulostustekniikka on kehittynyt niin, että markkinoilla on nykyään lukuisia erilaisia järjestelmiä, peruspöytälaitteista useaa materiaalia tulostaviin huippuluokan 3D-tulostimiin.

3D Systemsillä on täydellinen valikoima 3D-tulostimia, jotka on suunniteltu täyttämään juuri sinun organisaatiosi vaatimukset.

3D-tulostus vaikuttaa lupaavalta ajatellen paikallista tuotantomallia, jossa tuotteet valmistetaan tarpeen mukaan juuri siellä, missä niitä tarvitaan. Näin ei tarvita valtavia varastoja eikä ympäristön kannalta kestämättömiä kuljetuksia suurten tuotemäärien toimittamiseksi ympäri maailmaa

MIKSI 3D-TULOSTUSTEKNIIKKAA KANNATTAA HARKITA OSANA TUOTEKEHITYSPROSESSIA?

  • Lisää innovatiivisuutta.  Tulosta prototyyppejä vain muutamassa tunnissa, hanki palautetta, hio malleja ja toista vaiheita, kunnes malli on täydellinen.
  • Vähennä kehityskustannuksia. Leikkaa perinteiseen mallinnukseen ja muottien tekoon liittyviä kustannuksia. Tunnista suunnitteluvirheet varhain ja vähennä matkustusta tuotantolaitoksiin.
  • Paranna viestintää. Pitele värillistä, täysin realistista 3D-mallia käsissäsi, jolloin saat siitä enemmän tietoa kuin pelkästä tietokonekuvasta.
  • Luo fyysisiä 3D-malleja nopeasti, helposti ja edullisesti monia eri käyttötarkoituksia varten.

3D-printing

3D-TULOSTUKSEN HYÖDYT

LISÄÄ LIIKETOIMINTAA

Anna realistisia 3D-malleja mahdollisille asiakkaille, rahoittajille ja kohderyhmille.

MASSARÄÄTÄLÖINTI

3D-tulostusprosessit mahdollistavat massaräätälöinnin — sekä sarjatuotannon että mahdollisuuden räätälöidä tuotteet yksilöllisten tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti.

VÄHEMMÄN TYÖVÄLINEITÄ

Teollisuudessa tuotekehitysprosessin eräs suurimmista kustannuksista, aikaa ja työvoimaa vievistä vaiheista on muottien ja työvälineiden valmistus. Teollisen 3D-tulostuksen ansiosta muotteja ja työvälineitä ei enää tarvitse valmistaa pieniä tai keskikokoisia tuotantomääriä varten.

TUOTTEIDEN YKSILÖINTI

Yksilöi tapaamisissa ynnä muissa käytettävät tarvikkeet, kuten kynät ja muut tavarat. Tämä saattaa lisätä mieleen jäämistä ja tietoisuutta mahdollisissa asiakkaissa.

MONIMUTKAISUUS EI OLE ONGELMA

3D-tulostus on lisännyt sellaisten (digitaalisissa ympäristöissä suunniteltujen) tuotteiden valmistusta, jotka ovat hyvin monimutkaisia ja joita ei yksinkertaisesti voi valmistaa fyysisesti millään muulla tavoin.

NOPEUTA MARKKINOILLE PÄÄSYÄ

Tiivistä suunnittelujaksoa tulostamalla useita kolmiulotteisia prototyyppejä tarpeen mukaan omassa toimistossasi.

KESTÄVYYS JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

3D-tulostus kasvaa myös sen vuoksi, että se on energiatehokas tekniikka. Se voi lisätä ympäristötehokkuutta tuotantoprosessissa, koska jätettä muodostuu vähemmän (käytettävistä materiaaleista jopa 90 % on tavallisia). Se parantaa ympäristötehokkuutta myös valmiin tuotteen käyttöiässä selkeämmän ja vahvemman mallin ansiosta. Näin hiilijalanjälki on pienempi verrattuna perinteisesti valmistettuihin tuotteisiin.

VALITSE TULOSTINMALLISTO JA LUE LISÄÄ

3D-printer-production

TUOTANTOKÄYTTÖÖN

Jo yli 25 vuoden ajan 3D Systems on uudistanut tuotekehitystä käyttämällä SLA®- (stereolitografia) ja SLS®-tekniikoita (lasersintraus) sekä tuotantokäyttöön tarkoitettuja kolmiulotteisia DMS (metallisintraus) -tulostimia, joiden avulla se on luonut konseptimalleja, tarkkoja ja toiminnallisia prototyyppejä, alkuperäismalleja ja muotteja sekä todellisia loppukäyttöön tarkoitettuja osia.

SLA

Tulosta suurimmalle rakennusalustalle ja luo tarkoin ja täydellisesti muodostettuja 3D-tulostettuja osia ja prototyyppejä soveltuvuus- ja toimintatesteihin ja asiakaslähtöiseen tuotantoon. SLA-tekniikkaa käyttävät avaruus- ja lentokoneteollisuuden, autoteollisuuden, raskaan kaluston ja kulutushyödykkeiden suunnittelijat sekä teolliset suunnittelijat.

SLS

Käytetään asiakaslähtöiseen tuotantoon teollisuusaloilla, kuten avaruus- ja lentokoneteollisuudessa, autoteollisuudessa, elektroniikassa, mukautetuissa lääketieteellisissä laitteissa sekä niillä aloilla, joilla tarvitaan muottien ja työvälineiden pikavalmistusta, SLS-tekniikalla tulostettuja kestäviä, toimivia ja viimeisteltyjä osia.

METALLI

Tulosta asiakaslähtöisiä, geometrisesti vaativia metalliosia, mikä on enemmän tai vähemmän mahdotonta perinteisillä metallintyöstökoneilla. Mahdollistaa sen, että valmistajat, avaruus- ja lentokoneteollisuus- sekä autoteollisuusyhtiöt, lääketieteellisten implanttien valmistajat ja painopalvelut voivat tulostaa suuria määriä laadukkaita loppukäyttöön tarkoitettuja metalliosia perinteisiä prosesseja nopeammin ja taloudellisemmin.

LUE LISÄÄ


3D-printer-professional (1) 

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Täsmällisyyttä ja tuottavuutta; todelliset osat ja toiminnalliset prototyypit. Unohda uudet tuotesuunnittelu-, pakkaus- ja työvälinevaatimuksesi ja luo todellisia osia – tosiajassa. 3D-tulostimemme luovat muovimalleja, jotka ovat riittävän lujia, jotta niitä voi käyttää työtä suorittavina osina. Näin voit suorittaa testauksen muodon, sopivuuden ja toimivuuden osalta suoraan toimistossasi.

KIPSITULOSTIN

Värillisiä prototyyppejä vain tarkastelua varten, helppo käyttää ja erittäin alhaiset kustannukset, sillä kaiken käyttämättömän kipsijauheen voi kierrättää.

NESTEMUOVITULOSTIN

Tulosta osia soveltuvuus- ja toimintatestaukseen ja jopa pieneen tuotantoon. Tulosta vankkoja, kestäviä ja laadukkaita muoviosia, joissa tärkeintä on tarkkuus ja pinta. Voit tulostaa 7 eri materiaalille ja käyttää vahaa tukena.

LUE LISÄÄ 


Xfab_desktop

TYÖPÖYDÄLLE

Työpöydälle sijoitettavat 3D-tulostimet auttavat suunnittelijoita ja pieniä tiimejä keskittymään kaikista tärkeimpään, eli itse ideaan. Nyt voit tehdä työpöydälläsi kaiken sen, minkä ennen olet ulkoistanut muille - työstää ja testata malleja, säästää aikaa ja rahaa. Korkealaatuisia 3D-tulostimia pienessä koossa.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä ja autamme valitsemaan oikean 3D-tulostimen yrityksesi tarpeisiin

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Soita meille

henri_square

Henri Peltomaa
Business Development Manager, Additive Manufacturing
Puhelin: 0207 809 571

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.