3D Tulostimet

Markforged 3D Printing Startkit

Tutustu 3D-tulostukseen aloituspakettimme avulla.

Hinnat alkaen 249 EUR/kk!

Lue Lisää!

3D-tulostus ei ole enää tulevaisuuden valmistusmenetelmä - se on tätä päivää

Uutta!

Päivän mittainen "Johdatus 3D-tulostukseen" -koulutus Turussa ja Tampereella

Lue lisää ja ilmoittaudu kurssille tästä

3D-tulostus muuttaa väistämättä suunnittelu- ja valmistustapojamme

Useat meille itsestäänselvät muotoilut ovat syntyneet tuotannon rajoituksista. Innovoi! Ajattele eri näkökulmasta tuotettasi - keskity optimaaliseen toiminnallisuuteen, painoon ja muotoon. Älä ajattele perinteisen tuotannon rajoitteita, sillä monimutkaisuus ei ole enää ongelma. Nopeuta tuotekehitysprosessiasi, vähennä kustannuksia ja tee parempia päätöksiä fyysisten prototyyppien avulla.

PLM Groupilla on usean vuoden kokemus 3D-tulostusteknologian saralta, ja olemme alan johtavien tuotemerkkien jälleenmyyjä. Meillä on omistautunut 3D-tulostustiimi, joka auttaa sinua askel askeleelta - autamme löytämään tarpeitasi vastaavan tulostimen, autamme laitteen asentamisessa sekä asennuksen jälkeen palvelemme kaikissa tulostimeen liittyvissä kysymyksissä.

 

"3D-tulostuksen myötä olemme pystyneet lyhentämään mittauskiinnittimien tuotantoaikaa aiemmasta kuudesta viikosta yhteen tai kahteen päivään. Kun tuotanto tarvitsee uuden kiinnittimen, pystymme tulostamaan sen yön aikana, jolloin se on aamulla valmis tuotantoa varten."
- Zlatan Okanovic, tuotantosuunnittelun päällikkö, Albin Components AB

Fyysinen prototypointi

Sopiiko se? Kestääkö se? Voimmeko vähentää painoa? Fyysistä testausta parempaa testausmuotoa ei ole. Tee muutamassa tunnissa prototyyppi, testaa, parantele, ja tee uusi. Näin saat optimaalisen muodon tuotteellesi.

Visuaalinen prototypointi

Tee parempia suunnittelupäätöksiä. Digitaaliset mallit, kuvat ja videot ovat toki kivoja, mutta mikään ei vedä vertoja kädessä pideltävälle lopputuotteelle. Prototyypin vieminen potentiaaliselle asiakkaalle on tämän päivän myyntietu, mutta huomenna se on jo odotettava välttämättömyys.

Tuotanto

Kaikkia tuotteita ei tehdä satoja tuhansia kappaleita. Mieti, millaisia mahdollisuuksia saat siirtämällä pienen tuotantoerän valmistuksen omaan toimistoosi.

Räätälöinti

Yksi koko ei sovi kaikille. Yhteen tarkoitukseen optimoitu tuote on tehoton muissa tarkoituksissa, joten kompromisseja pitää tehdä. Jopa pienillä räätälöinneillä voi olla suuria vaikutuksia lopputulokseen.

Tuotannon apuvälineet ja työkalut

Tuotannon apuvälineet ja työkalut ovat yksi 3D-tulostuksen nopeimmista investoinnin takaisinmaksajista. Näiden tuotanto on tuotekehityksen suurimpia ajan, kustannusten ja työvoiman kuluttajia. Teollinen 3D-tulostus voi eliminoida työkalujen tuotannon tarpeen, kun tuotetaan pieniä ja keskisuuria volyymeja.

Innovaatio

Mahdollisuudet ovat rajattomat. Uusia tuotteita ja sovelluksen kohteita 3D-tulostukselle kehitetään joka päivä. Mikä sinun ideasi on?

Haluatko oppia lisää?

Haluatko oppia lisää eri 3D-tulostusteknologioista ja niiden tuomista hyödyistä? Tule mukaan 3D-tulostuksen workshopiin! Koulutussivuiltamme löydät ajankohtaisen koulutuskalenterin.

Ota yhteyttä ja autamme valitsemaan oikean 3D-tulostimen yrityksesi tarpeisiin

Voimme auttaa sinua kasvattamaan liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja pienentämään liiketoiminnan riskejä

Täytä yhteystietosi niin palaamme asiaan

Soita meille

henri_square

Henri Peltomaa
Business Development Manager, Additive Manufacturing
Puhelin: 0207 809 571
henri.peltomaa@plmgroup.fi

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.