3D-Tulostus

3D-Tulostus

Addinor on uusi 3D-tulostukseen keskittyvä brändimme. Ennen investointia asiantuntijamme opastavat sinua uusimmissa 3D-tulostustekniikoissa, materiaaleissa, sovelluksissa ja muissa asioissa – jotta olet valmis menestymään.

Addinor on uusi 3D-Tulostus brändimme

Addinor ottaa seuraavat askeleet ainetta lisäävän valmistuksen tiimoilta
Konseptista lopulliseen tuotteeseen – autamme tuotantoyhtiöitä rakentamaan parempia tuotteita tehokkaammalla ja intuitiivisemmalla tavalla. Tule ketterämmäksi ja valmista 3D-tulostamalla räätälöityjä varaosia ja tuotteita.

Tulosta suurella nopeudella ja laadulla

Multi Jet Fusion (MJF) on uraauurtava tekniikka osien ominaisuuksien ja tulostusnopeuden kannalta.

HP:n MJF-ratkaisuilla voit kattaa monenlaisia sovelluksia aina prototyyppien valmistuksesta loppukäyttöön tarkoitettujen tuotteiden täydelliseen valmistukseen.

3D-tulostuksen sovellukset

3D-tulostusta käytetään laajalti valmistuksessa, mutta on viisi erillistä sovellusaluetta, joilla teknologialla on merkitystä. Lue lisää kustakin alueesta alla.

TYÖKALUT

Työkaluja, kuten tarttujia, käytetään monissa valmistusprosesseissa. 3D-tulostamalla niitä, voit leikata työkalujen tuotantokustannuksia ja muokata työkaluja yksilöllisiksi.

PROTOTYPOINTI

Prototyyppien rakentaminen on olennainen vaihe tuotekehitysprosessissa. 3D-tulostus lisää joustavuutta, konseptin todentamista ja lyhentää toimitusaikoja.

VARAOSAT

3D-tulostus mahdollistaa varaosien valmistamisen tilauksesta ja vähentää kriittisten varaosien hankintaan liittyviä toimitusketjuriskejä.

TUOTANTO & LOPPUOSAT

3D-tulostusta käytetään yhä useammin korkealaatuisten, helposti muokattavissa olevien ja loppukäyttöön tarkoitettujen osien valmistukseen, joiden laatu on tasainen ja suorituskyky optimoitu.

Vieraile uudessa innovaatiokeskuksessamme

Ruotsin Värnamossa sijaitseva Addinorin Innovation Center on täydellinen leikkikenttä inspiroitua, edistää innovointia ja ymmärtää paremmin, miten ainetta lisäävä valmistus voi hyödyttää yritystäsi.

Sinulle suunniteltu
Olitpa sitten kokenut 3D-tulostuksen ammattilainen tai uusi alalla, innovaatiokeskus on tila, joka on suunniteltu auttamaan sinua ottamaan seuraavan askeleen 3D-tulostuksessa.

Suosituimmat 3D-tulostusratkaisumme

Markforged FX10

FX10:n avulla voit valmistaa vahvoja osia, jotka täyttävät tehtaan tiukat vaatimukset.

Markforged X7

Avaimet käteen-periaatteella toimiva teollinen hiilikuitu 3D-tulostin, jolla tulostat monenlaisia toiminnallisia osia varten.

Figure 4

Todellinen 3D-tuotantokone, joka on modulaarinen ja skaalautuva. Nopea ratkaisumme.

HP MJF 5200

HP 5200 -sarja tarjoavat automaation ansiosta yrityksille uudenlaista ennustettavuutta ja helppokäyttöisyyttä.

3D printed ball with letters and numbers.

Ainetta lisäävä valmistus vs. 3D-tulostus

Yleinen käsitys on, että 3D-tulostus ja ainetta lisäävä valmistus viittaavat samaan teolliseen prosessiin, jossa materiaalit kerrostetaan osien luomiseksi. Nämä kaksi ilmaisua ovatkin muodostuneet valmistusprosessin synonyymeiksi.
Mitä eroa 3D-tulostuksen ja ainetta lisäävän valmistuksen termien välillä sitten tarkalleen ottaen on?

Yhteistyökumppanimme

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä tunnetuimpien 3D-tulostinyritysten kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme luokkansa parhaat ratkaisut ohjelmistojen, 3D-tulostuksen, 3D-skannauksen ja jälkikäsittelyn alalla.

DyeMansion logo