Peel 3

Peel 3

Peel 3 on Creaformin ammattikäyttöön tarkoitettujen 3D-skannerien kolmas sukupolvi. Tämä ergonominen 3D-skanneri on helppokäyttöinen. Siinä on aikaisempia malleja parempi resoluutio ja suorituskyky esineiden ja värien kanssa.

Peel 3 – korkealaatuista 3D-skannausta

Peel 3 vie 3D-skannauksen uusiin ulottuvuuksiin. Kaikki Peel 3D-skannerissa on suunniteltu ja mietitty uudelleen. Edullisena avaimet käteen -periaatteella toimivana ammattilaistason 3D-skannausratkaisuna Peel 3 on suorituskyvyltään varsin tehokas.

Peel 3:n ainutlaatuinen kolmiokahva on suunniteltu siten, että se tuntuu mukavalta yleisimmissä 3D-skannausasennoissa.

Monitoiminen ja havainnoillinen kosketusnäyttö tarjoaa aivan uudenlaisen tavan olla vuorovaikutuksessa Peel 3D-skannerin kanssa. Sitä voidaan käyttää myös etäisyysmittarina ja voit skannata helposti katsomatta edes tietokoneeseen.

Edut

 • Suuri resoluutio, jopa 0,250 mm
 • Saat tuotteen heti käyttöösi. Skanneri toimii automaattisilla asetuksilla, ilman turhia vempaimia ja vaatii aluksi vain pientä kalibrointia.
 • Sopii kaikkiin muotoihin ja skannaa 0,1 – 3,0 metrin kokoisia kohteita.

Ominaisuudet

 • Teknologia: Valkoinen LED valo
 • Verkon resoluutio: 0.250 mm
 • Skannusnopeus: 80 sek/m2
 • Tarkkuus: 0.250 mm/m

Inhan Tehtaat Oy Ab

"HostPLM on ollut meille erittäin toimiva ratkaisu. Positiivisena yllätyksenä pidimme, että HostPLM toimii jopa nopeammin kuin aikaisempi paikallinen palvelinratkaisu. Merkittävimpänä etuna on kuitenkin ollut tietokantojen ja palvelimien ylläpidon ulkoistaminen. Nämä ovat olleet suurimmat hyödyt, jotka olemme palvelusta saaneet ja kyllähän pilvipalvelut alkavat olemaan tätä päivää muutenkin."

Lue lisää 3D-tulostuksesta

 • Addinorin lanseeraus

  Jännittäviä uutisia on tulossaUusi lisäävän valmistuksen brändimme valmistautuu lanseeraamaan pian! Vankkumattoman innovaatiositoumuksemme mukaisesti olemme innoissamme voidessamme esitellä Addinorin, uusimman lisäävän valmistuksen ratkaisuihin erikoistuneen yrityksemme. Addinor…

 • Peel 3

  Uudessa Peel 3D -skannerissa on älykkäitä toimintoja

  Peel 1- ja Peel 2 -skannerien menestyksen jälkeen Creaformin tuotemerkki Peel 3D on julkaissut ammattilaistason Peel 3 -skannerin. Alan ensimmäisenä, siinä on käytössä haptinen (eli…

 • tulostustekniikoita

  Mitä 3D-tulostus on ja miten sitä käytetään?

  Olitpa alalla uusi tai kokenut käyttäjä, tässä on esitelty muutamia käytetyimpiä 3D-tulostustekniikoita. Niillä kaikilla on oma tarkoituksensa, ja niitä voidaan käyttää useisiin sovelluksiin. 3D-tulostus, eli…

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.