Peel 3

Peel 3

Peel 3 on Creaformin ammattikäyttöön tarkoitettujen 3D-skannerien kolmas sukupolvi. Tämä ergonominen 3D-skanneri on helppokäyttöinen. Siinä on aikaisempia malleja parempi resoluutio ja suorituskyky esineiden ja värien kanssa.

Peel 3 – korkealaatuista 3D-skannausta

Peel 3 vie 3D-skannauksen uusiin ulottuvuuksiin. Kaikki Peel 3D-skannerissa on suunniteltu ja mietitty uudelleen. Edullisena avaimet käteen -periaatteella toimivana ammattilaistason 3D-skannausratkaisuna Peel 3 on suorituskyvyltään varsin tehokas.

Peel 3:n ainutlaatuinen kolmiokahva on suunniteltu siten, että se tuntuu mukavalta yleisimmissä 3D-skannausasennoissa.

Monitoiminen ja havainnoillinen kosketusnäyttö tarjoaa aivan uudenlaisen tavan olla vuorovaikutuksessa Peel 3D-skannerin kanssa. Sitä voidaan käyttää myös etäisyysmittarina ja voit skannata helposti katsomatta edes tietokoneeseen.

Edut

  • Suuri resoluutio, jopa 0,250 mm
  • Saat tuotteen heti käyttöösi. Skanneri toimii automaattisilla asetuksilla, ilman turhia vempaimia ja vaatii aluksi vain pientä kalibrointia.
  • Sopii kaikkiin muotoihin ja skannaa 0,1 – 3,0 metrin kokoisia kohteita.

Ominaisuudet

  • Teknologia: Valkoinen LED valo
  • Verkon resoluutio: 0.250 mm
  • Skannusnopeus: 80 sek/m2
  • Tarkkuus: 0.250 mm/m

Yovinn AB

Yovinnin ja PLM Groupin yhteistyö ulottuu kymmenen vuoden päähän. He ovat tukeneet meitä hyvin Solidworksin osalta ja nyt myös 3D-keskuksemme rakentamisessa tänne Göteborgiin. Odotamme innolla, että voimme kehittää yhteistyötämme edelleen ja toivomme, että seuraavat kymmenen vuotta ovat yhtä hyviä kuin ensimmäiset.

yovinn

Lue lisää 3D-tulostuksesta

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Pyydä tarjous

Voimme auttaa kasvattamaan tuottoa, vähentämään kustannuksia ja minimoimaan riskejä. Ota asiantuntijoihimme yhteyttä jo tänään – pyydä meiltä tarjous.