Peel 3

Peel 3

Peel 3 on Creaformin ammattikäyttöön tarkoitettujen 3D-skannerien kolmas sukupolvi. Tämä ergonominen 3D-skanneri on helppokäyttöinen. Siinä on aikaisempia malleja parempi resoluutio ja suorituskyky esineiden ja värien kanssa.

Peel 3 – korkealaatuista 3D-skannausta

Peel 3 vie 3D-skannauksen uusiin ulottuvuuksiin. Kaikki Peel 3D-skannerissa on suunniteltu ja mietitty uudelleen. Edullisena avaimet käteen -periaatteella toimivana ammattilaistason 3D-skannausratkaisuna Peel 3 on suorituskyvyltään varsin tehokas.

Peel 3:n ainutlaatuinen kolmiokahva on suunniteltu siten, että se tuntuu mukavalta yleisimmissä 3D-skannausasennoissa.

Monitoiminen ja havainnoillinen kosketusnäyttö tarjoaa aivan uudenlaisen tavan olla vuorovaikutuksessa Peel 3D-skannerin kanssa. Sitä voidaan käyttää myös etäisyysmittarina ja voit skannata helposti katsomatta edes tietokoneeseen.

Edut

  • Suuri resoluutio, jopa 0,250 mm
  • Saat tuotteen heti käyttöösi. Skanneri toimii automaattisilla asetuksilla, ilman turhia vempaimia ja vaatii aluksi vain pientä kalibrointia.
  • Sopii kaikkiin muotoihin ja skannaa 0,1 – 3,0 metrin kokoisia kohteita.

Ominaisuudet

  • Teknologia: Valkoinen LED valo
  • Verkon resoluutio: 0.250 mm
  • Skannusnopeus: 80 sek/m2
  • Tarkkuus: 0.250 mm/m

Inhan Tehtaat Oy Ab

"HostPLM on ollut meille erittäin toimiva ratkaisu. Positiivisena yllätyksenä pidimme, että HostPLM toimii jopa nopeammin kuin aikaisempi paikallinen palvelinratkaisu. Merkittävimpänä etuna on kuitenkin ollut tietokantojen ja palvelimien ylläpidon ulkoistaminen. Nämä ovat olleet suurimmat hyödyt, jotka olemme palvelusta saaneet ja kyllähän pilvipalvelut alkavat olemaan tätä päivää muutenkin."

Lue lisää 3D-tulostuksesta

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.