Ihmisen skannaus

Ihmisen skannaus

Ortoosien, proteesien ja muiden yksilöllisten lääkinnällisten laitteiden valmistuksesta on tulossa vauhdilla täysin digitaalinen prosessi. Yksilöimällä tukilaitteet potilaan erityistarpeiden ja -vaatimusten mukaisiksi, voidaan paranemista nopeuttaa tai elämänlaatua parantaa. Tässä prosessissa 3D-skannaus on avainasemassa.

Lääkinnällisten laitteiden uudelleenkeksiminen ja optimointi

Riippumatta siitä, työskenteletkö ortopedian, proteesien tai yksilöllisten pohjallisten parissa, siirtyminen perinteisestä työnkulusta digitaaliseen säästää sekä aikaa että rahaa. Suunnitelmiin on myös helpompi tehdä säätöjä.

Työnkulku alkaa 3D-skannauksella, jossa potilaan ruumiinosasta skannataan ja luodaan 3D-kuva. Peel 3D:n 3D-skannereissa ei ole turhia ominaisuuksia ja sillä saa tehtyä korkealaatuisia skannauksia ilman mitään etukäteisvalmisteluja.

Tutustu alla olevaan Peel 3D -skannerivalikoimaamme.

0.1 mm

Tarkkuus, jonka voit 3D-skannata Peel 3D skannerilla

500,000

Mittausten määrä sekunnissa

11

Tulostusformaattien määrä, mm. stl ja obj

0.500 mm/m

Kappaleen kokoon perustuva tilavuustarkkuus

Peel 3D portfolio

Peel 3

Ergonominen 3D-skanneri, jossa on vertaansa vailla oleva helppokäyttöisyys, parannettu resoluutio ja parempi suorituskyky esineiden ja värien kanssa.

3D skannauksen käyttökohteet:

Käänteinen suunnittelu

3D-skannaa käytöstä poistuneet tai rikkinäiset osat, muokkaa ja 3D-tulosta varaosia tilausten mukaan.

Ihmisen skannaus

Tulosta yksilöllisiä ortooseja ja proteeseja, jotka takaavat paremman istuvuuden.

Taiteen säilyttäminen

3D-skannaamalla voidaan tallettaa korvaamattomia esineitä ja 3D-tulostamalla esineistä voidaan luoda upeita, aitoja jäljennöksiä.

Laadunvalvonta

3D-skannaa 3D tulosteesi ja varmista niiden laatu.

Lue lisää 3D-tulostuksesta

Lataa ilmaisia oppaitamme

  • The Difference Between 3D Printing and CNC

    With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

  • Ten Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

The 3D printing team at PLM Group.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.