Käänteinen suunnittelu

Käänteinen suunnittelu

Valmistuksessa käänteinen suunnittelu mahdollistaa esineiden valmistamisen tai jäljentämisen käyttämällä itse fyysistä esinettä ohjeena. Prosessi on mahdollinen vain tarkan ja korkean resoluution 3D-skannerin avulla, jolla kerätään tietoa esineen pinnasta. Peel 3D:n skannerilla voit aloittaa 3D-skannauksen muutamassa minuutissa.

Person 3d scanning under the hood of a car.

Varaosat eivät koskaan enää lopu kesken

Käänteinen suunnittelu on prosessi, jossa fyysinen esine 3D-skannataan ja mitataan, minkä jälkeen se rekonstruoidaan 3D-mallina suunnittelun palauttamiseksi. Tavoitteena on saada aikaan täydellinen rekonstruktio alkuperäisestä suunnittelusta, jotta voidaan tuottaa uusi CAD-viitemalli, jonka voi 3D-tulostaa.

Olipa kyse rikkoutuneen tai kuluneen osan korjaamisesta, jota ei voi tilata mistään, tai digitaalisen varaston luomisesta – 3D-skannaus on ensimmäinen askel.

Sujuvat ja yksityiskohtaiset skannaukset sekä älykäs ohjelmisto, joka auttaa sinua luomaan skannauksetasi puhtaan ennen CAD-ohjelmistoon tuontia, tekevät työstä sujuvaa Peel 3D-skannerilla.

Tutustu alla olevaan Peel 3D -skannerivalikoimaamme.

0.1 mm

Tarkkuus, jonka voit 3D-skannata Peel 3D skannerilla

500,000

Mittausten määrä sekunnissa

11

Tulostusformaattien määrä, mm. stl ja obj

0.500 mm/m

Kappaleen kokoon perustuva tilavuustarkkuus

Peel 3D portfolio

Peel 3

Ergonominen 3D-skanneri, jossa on vertaansa vailla oleva helppokäyttöisyys, parannettu resoluutio ja parempi suorituskyky esineiden ja värien kanssa.

3D skannauksen käyttökohteet:

Käänteinen suunnittelu

3D-skannaa käytöstä poistuneet tai rikkinäiset osat, muokkaa ja 3D-tulosta varaosia tilausten mukaan.

Ihmisen skannaus

Tulosta yksilöllisiä ortooseja ja proteeseja, jotka takaavat paremman istuvuuden.

Taiteen säilyttäminen

3D-skannaamalla voidaan tallettaa korvaamattomia esineitä ja 3D-tulostamalla esineistä voidaan luoda upeita, aitoja jäljennöksiä.

Laadunvalvonta

3D-skannaa 3D tulosteesi ja varmista niiden laatu.

Lue lisää 3D-tulostuksesta

Lataa ilmaisia oppaitamme

  • The Difference Between 3D Printing and CNC

    With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

  • Ten Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

The 3D printing team at PLM Group.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.