Taiteen säilyttäminen

Taiteen säilyttäminen

Hauraat ja herkät arkeologiset löydöt tai ainutlaatuiset ja korvaamattoman arvokkaat taideteokset – 3D-skannauksen avulla voimme arkistoida ja tarjota ihmisille pääsyn vuosituhansien takaisiin arteisiin. Helppojen asetusten, tehokkaan suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden ansiosta, Peel 3D-skannaus auttaa meitä näkemään kulttuurin ihmeet uudessa valossa.

3D-skannaamalla historiamme näkyväksi

3D-skannauksen ansiosta menneisyys on nyt saatavilla ihan uudella tavalla, mitä emme osanneet kuvitellakaan. Se on erittäin tärkeää tutkijoille, taidehistorioitsijoille ja arkeologeille, sillä heidän tutkimansa esineet ovat yleensä vanhoja ja monissa tapauksissa hyvin hauraita.

3D-skannauksen avulla nämä ja monet muut esineet voidaan dokumentoida tarkasti ilman, että alkuperäiselle esineelle aiheutuu siitä vaaraa. Kun esineet on digitoitu, ne voidaan 3D-tulostaa tai niitä voidaan käyttää AR/VR-ohjelmissa, jolloin ihmiset, joilla ei ole koskaan ollut pääsyä niihin, voivat nähdä ne esimerkiksi näyttelyissä tai verkossa.

Tutustu alla olevaan Peel 3D -skannerivalikoimaamme.

0.1 mm

Tarkkuus, jonka voit 3D-skannata Peel 3D skannerilla

500,000

Mittausten määrä sekunnissa

11

Tulostusformaattien määrä, mm. stl ja obj

0.500 mm/m

Kappaleen kokoon perustuva tilavuustarkkuus

Peel 3D portfolio

Peel 3

Ergonominen 3D-skanneri, jossa on vertaansa vailla oleva helppokäyttöisyys, parannettu resoluutio ja parempi suorituskyky esineiden ja värien kanssa.

3D skannauksen käyttökohteet:

Käänteinen suunnittelu

3D-skannaa käytöstä poistuneet tai rikkinäiset osat, muokkaa ja 3D-tulosta varaosia tilausten mukaan.

Ihmisen skannaus

Tulosta yksilöllisiä ortooseja ja proteeseja, jotka takaavat paremman istuvuuden.

Taiteen säilyttäminen

3D-skannaamalla voidaan tallettaa korvaamattomia esineitä ja 3D-tulostamalla esineistä voidaan luoda upeita, aitoja jäljennöksiä.

Laadunvalvonta

3D-skannaa 3D tulosteesi ja varmista niiden laatu.

Lue lisää 3D-tulostuksesta

Lataa ilmaisia oppaitamme

  • Ten Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

  • The Current State of 3D Printing

    The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its third year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

The 3D printing team at PLM Group.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Ota meihin yhteyttä!

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, mitä tehokkaat ratkaisumme voivat tehdä puolestasi.