Markforged 3D-tulostimet

Markforged 3D-tulostimet

Yhteistyökumppanillamme Markforgedilla on täydellinen valikoima ratkaisuja, joilla voidaan luoda vahvoja ja toimivia osia metallista tai vahvistetuista kuiduista. Kyseessä ovat teollisuuden 3D-tulostimet, jotka kehittyvät jatkuvasti niihin yhdistetyn ohjelmistoalustan, uusien materiaalien ja tarkan rakenteen ansiosta.

Tuotanto uusiksi Markforgedin tulostimilla

Markforgedin 3D-tulostimilla voit tulostaa erittäin vakaita ja korkealaatuisia kolmiulotteisia osia – lyhyessä ajassa, murto-osalla kustannuksista ja tasalaatuisesti. Tutustu ammattimaisen, ainetta lisäävän valmistuksen, uusiin mahdollisuuksiin ja etuihin.

Markforgedin tuotevalikoima koostuu pöytä- ja teollisuustulostinsarjoista komposiiteille. Nämä tarjoavat helppokäyttöisyyttä ja kuituvahvisteisia 3D-tulostettuja osia saadaan tulostettua vaikka saman päivän aikana.

Metal X on edullinen ja helppokäyttöinen metallitulostin, jolla ei ole jauhepohjaisten metallitulostimien kaltaisia vaatimuksia. Prosessi ideasta valmiiseen metalliosaan tapahtuu nopeasti.

Yhdessä monipuolisen Markforged Eiger -ohjelmiston kanssa valikoima, kattaa muun muassa jigit ja kiinnikkeet, toiminnallisten prototyyppien valmistuksen ja loppukäyttöön tarkoitetut osat.

14

Teollisuuteen sopivaa materiaalia, joita tulee koko ajan lisää

540 MPa

Hiilivahvisteen taivutuslujuus

6,000+

Markforgedin käyttäjää maailmanlaajuisesti

10x

Onyx materiaali on 10x
vahvempaa kuin ABS

Markforged tulostimet

Markforged Onyx One

FFF 3D-tulostin koville ja laadukkaille Onyx osille.

Markforged Onyx Pro

Ammattimainen 3D-tulostin lasikuituvahvisteisille osille.

markforged mark two 3d printer

Markforged Mark Two

3D-tulostinten lippulaiva yhdistelmäkuitujen tulostamiseen, joka on rakennettu mullistamaan valmistustoimintasi.

Markforged X3

Hienostunut teollinen FFF 3D-tulostin mikrohiilikuidulla täytetyille nailonosille.

Markforged X5

Kaupallinen 3D-tulostin lasikuituvahvisteisille osille.

Markforged X7

Avaimet käteen-periaatteella toimiva teollinen hiilikuitu 3D-tulostin, monenlaisia toiminnallisia osia varten.

Markforged Metal X

Helppokäyttöinen ja kokonaisvaltainen 3D-tulostusratkaisu metalliosille. Osat saatavilla, jopa seuraavana päivänä.

Markforged FX20

Isokokoinen 3D-tulostin suurille, vahvoille ja korkean lämpötilan (ULTEM-filament) osille.

Lue lisää 3D-tulostuksesta

Lataa ilmaisia oppaitamme

  • The Difference Between 3D Printing and CNC

    With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

  • Ten Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

The 3D printing team at PLM Group.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.