Markforged Onyx Pro

Markforged Onyx Pro

Ammattikäyttöön tarkoitettu 3D-tulostin jatkuvien lasikuituvahvisteisille osille.

Onyx Pro tulostaa 10 kertaa vahvempaa kuin ABS

Markforged Onyx Pro pystyy tulostamaan lasikuituvahvisteisia osia, jotka ovat 10 kertaa ABS:ää vahvempia. Tämä ratkaisu hyödyntää jatkuvan kuituvahvistuksen voimaa kilpailukykyiseen hintaan.

Tässä ammattikäyttöön tarkoitetussa 3D-tulostimessa on yksirunkoinen alumiinirunko ja tarkkuuskoneistetut komponentit, jotka takaavat luotettavuuden tuhansien tulostustuntien ajan.

Tulosta tarkkoja osia lähes virheettömällä pintakäsittelyllä Onyxin, Markforgedin erittäin monipuolisen mikrohiilikuidulla täytetyn nailonmateriaalin ansiosta.

Edut

  • Edullisempi ja nopeampi kuin perinteinen valmistus pienten tuotantomäärien valmistuksessa.
  • Säästää aikaa ja rahaa tuotantolaitteissa käyttämällä vahvistettua lasikuitua, joka on 10 kertaa ABS:ää vahvempi.
  • Testaa nopeasti uusia ideoita tuotteilla, joita voidaan todella käyttää ja testata.

Ominaisuudet

  • Teknologia: Fused Deposition Modelling (FDM)
  • Tilavuus: 320 x 132 x 154 mm
  • Kerrosvahvuus: 0.1 mm
  • Materiaalit: Onyx, fiberglass, PLA

FarmDroid

Vuonna 2018 tanskalaiset veljekset Jens ja Kristian Warming perustivat yhdessä robottiasiantuntija Esben Østergaardin kanssa FarmDroid yrityksen, jonka missiona on kehittää innovaatioita maatalouteen. He ovat kehittäneet FarmDroid FD20 peltorobotin, joka auttaa maanviljelijöitä ja kasvinviljelijöitä vähentämään kylvö- ja kitkentäkustannuksia. Peltorobotti on merkittävä keksintö maataloudelle.    FarmDroid FD20 on autonominen kevyt peltorobotti, joka …

Farmdroid robot on a field. Developed using Markforged 3D printers

Lue lisää 3D-tulostuksesta

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.