Materialise

Materialise

PLM Groupin 3D-tulostusohjelmistokumppani Materialise kehittää ohjelmistoratkaisuja 3D-tulostusprosessin optimoimiseksi ja yksinkertaistamiseksi. Heidän ohjelmistostaan Magics:sta on tullut alan standardi tuotantoyrityksille, jotka haluavat optimoida 3D-tulostuksen työnkulkujaan.

3D-tulostusprosessin yksinkertaistaminen ja optimointi

Luota ohjelmistotyökalujen alustaan, joka hallinnoi ja valvoo 3D-tulostusprosessia tehokkaammin, jotta voit täyttää vaativimpien teollisuudenalojen korkeimmat vaatimukset. Materialise tarjoaa sinulle vankan perustan, jonka avulla voit laajentua ja toteuttaa koko potentiaalisi.

3D-tulostuksen asiantuntijoiden sisäisesti kehittämästä ohjelmistosta on tullut alan standardi, ja se tarjoaa tehokkaita toimintoja, joiden avulla voit optimoida prosessejasi ja skaalata toimintojasi luottavaisesti.

385+

Materialiselle myönnettyjen patenttien määrä

4

Materialisen tarjoamien 3D-tulostusohjelmistoratkaisujen määrä

68%

Materialisea käyttävien suurimpien AM-järjestelmien valmistajien prosenttiosuus

35+

Maiden lukumäärä, joissa Materialise on läsnä markkinoilla

Materialisen ohjelmisto valikoima

Materialise Magics

Markkinoiden tehokkain tietojen ja valmistuksen valmisteluohjelmisto

Lue lisää 3D-tulostuksesta

 • Addinorin lanseeraus

  Jännittäviä uutisia on tulossaUusi lisäävän valmistuksen brändimme valmistautuu lanseeraamaan pian! Vankkumattoman innovaatiositoumuksemme mukaisesti olemme innoissamme voidessamme esitellä Addinorin, uusimman lisäävän valmistuksen ratkaisuihin erikoistuneen yrityksemme. Addinor…

 • Peel 3

  Uudessa Peel 3D -skannerissa on älykkäitä toimintoja

  Peel 1- ja Peel 2 -skannerien menestyksen jälkeen Creaformin tuotemerkki Peel 3D on julkaissut ammattilaistason Peel 3 -skannerin. Alan ensimmäisenä, siinä on käytössä haptinen (eli…

 • tulostustekniikoita

  Mitä 3D-tulostus on ja miten sitä käytetään?

  Olitpa alalla uusi tai kokenut käyttäjä, tässä on esitelty muutamia käytetyimpiä 3D-tulostustekniikoita. Niillä kaikilla on oma tarkoituksensa, ja niitä voidaan käyttää useisiin sovelluksiin. 3D-tulostus, eli…

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.