SLA 750

SLA 750

Nopea stereolitografiaratkaisu suurten, pitkäikäisten teollisten osien valmistukseen. SLA 750 sisältää täydellisen ekosysteemin, jossa on mukana automaatio, jälkikäsittely ja älykäs ohjelmisto.

Suuret tuotantokappaleet nopeasti

3D Systems, SLA-tekniikan alkuperäinen keksijä ja tuotantokelpoisen fotopolymeeriteknologian innovaatiojohtaja, esittelee alan nopeimmat SLA-3D-tulostimet: SLA 750 ja SLA 750 Dual

SLA 750 Dual on maailman ensimmäinen synkronoitu kaksoislaser-SLA-tulostin, joka tarjoaa jopa kaksinkertaisen nopeuden ja kolminkertaisen läpimenon nykyisiin SLA-tulostimiin verrattuna. Tulostimessa käytetään kahta kuvantamisjärjestelmää ja omaa skannausalgoritmia, Hyper-Scan-vektoriteknologiaa, joka on kehitetty erityisesti tehokasta ja korkealaatuista tuotantoa varten. 

Yksilaserinen SLA 750 on päivitettävissä kaksoislaseriseksi SLA 750 Dual -laitteeksi, jolloin voit skaalata tuottavuutta nopeasti kysynnän kasvaessa.

SLA-valmistuksen täydellinen työnkulku

SLA 750 -ratkaisu tarjoaa läpimurron lisäävän valmistuksen tuottavuudessa, nopeudessa, luotettavuudessa ja automatisoinnissa stereolitografian (SLA) 3D-tulostuksen johtavalta innovaattorilta. Täydellinen ratkaisu koostuu SLA 750 -perheen suurikokoisista 3D-tulostusjärjestelmistä, edistyksellisistä tuotantokelpoisista fotopolymeerimateriaaleista, PostCure 1050 -jälkikäsittelyjärjestelmästä ja Oqtonin pilvipohjaisesta, kokonaisvaltaisesta käyttöjärjestelmästä. 

The PostCure 1050 solution for 3D Systems SLA 750 3D printer.

Teollisen mittakaavan jälkikäsittely PostCure 1050:llä

PostCure 1050 on teollisen mittakaavan jälkikäsittelyjärjestelmä, jonka läpimenoteho on jopa 10 kertaa suurempi kuin nykyisten vastaavien järjestelmien, mukaan lukien suuren volyymin, nopea kuivaus ja kovettaminen erätöihin ja suuriin, jopa 1050 x 750 x 600 mm:n kokoisiin kappaleisiin. Järjestelmässä on optimoidut valon aallonpituudet, erikseen konfiguroitavissa oleva UV-voimakkuus ja aktiivisesti jäähdytetyt LEDit, joiden lämmitys on erikseen säädettävissä, joten voit nyt varmistaa kappaleiden optimaalisen kovettumisen ilman, että tulostettuihin osiin syntyy ei-toivottua lämpöperäistä vääntymistä.

Integrointi, hallinta ja valvonta

SLA 750 käyttää Oqtonin luokkansa parasta, pilvipohjaista, tekoälypohjaista Manufacturing OS -käyttöjärjestelmää, joka yhdistää suunnittelun ja tuotannon IoT:n ja koneoppimisen avulla ratkaistakseen valmistuksen haasteita eri toimialoilla. Oqtonin Manufacturing OS integroi ainetta lisäävän valmistuksen saumattomasti tehdaslaitteisiisi. Sen avulla tuotantoa ja jälkikäsittelyprosesseja voidaan aikatauluttaa, joilloin koneita voidaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti. Älykäs käyttöjärjestelmä mahdollistaa myös täydellisen jäljitettävyyden ja arvokkaiden tietojen hyödyntämisen.

Miksi valita 3D Systems SLA 750?

  • Täydellinen tehdastason integraatio, automaatio, hallinta, valvonta ja jäljitettävyys 24/7-valmistusta varten.
  • Kustannustehokas toistettavien loppukäyttöön tarkoitettujen muoviosien eräkohtainen volyymituotanto.
  • Suurten osien nopea valmistus laajalla valikoimalla teollisuuskäyttöön soveltuvia materiaaleja, jotka ovat pitkäikäisiä.

Ominaisuudet

  • Teknologia: SLA
  • Tulostustilavuus: Jopa 750 x 750 x 550 mm
  • Materiaalit: Jäykkä, kestävä, kirkas, valettava, joustava
Parts 3D printed with the 3D Systems SLA 750.

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Pyydä tarjous

Hei! Meille on ensiarvoisen tärkeää, että saavutat tavoitteesi, ja haluamme auttaa sinua matkallasi. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan tarjouksen, joka täyttää kaikki toiveesi.