PostProcess Technologies

PostProcess Technologies

Entä jos voisit poistaa kaiken sen ajan ja työn, jota käytät 3D-tulostettujen osien jälkikäsittelyyn? PostProcess Technologies on erikoistunut tähän. Heidän automatisoitujen ratkaisujensa avulla voit lyhentää läpimenoaikoja ja skaalata toimintojasi luottavaisin mielin.

Auttaa parantamaan läpimenoa ja johdonmukaisuutta

PostProcess Technologies tarjoaa kattavan, tietoon perustuvan järjestelmän, joka tuo monipuolisia hyötyjä ainetta lisäävän valmistuksen jälkitulostukseen.

Patentoitujen laitteistojen, omien ohjelmistojen ja lisäaineiden formuloinnin avulla heidän ratkaisunsa ovat vertaansa vailla jälkipainatusalalla.

PostProcess Technologiesin valikoima automatisoituja ja älykkäitä ratkaisuja tarjoaa hartsin, vahan ja tukien poiston sekä pintakäsittelyn kaikille 3D-tulostusmateriaaleille ja kaikille tulostustekniikoille – SLA, DLP, FDM, MJP, MJF ja SLA.

10

Jälkikäsittelyratkaisujen määrä SLA, DLP, MJP, MJF, SLS ja muille tulostustekniikoille

6x

PostProcessin pesuaineen käyttöaika verrattuna tavalliseen IPA:han

850+

Maailmanlaajuisesti asennettujen PostProcess-ratkaisujen määrä

80+

PostProcess Technologiesin tällä hetkellä hakemien patenttien määrä

PostProcess Technologiesin ratkaisut

DEMI 400

SLA-, DLP-, PolyJet- ja vahanpoistoratkaisu SLA-, DLP-, PolyJet- ja vahanpoistoon

DEMI 800

Automaattinen hartsin ja tuen poistoratkaisu volyymituotannollesi SLA:n, DLP:n ja PolyJet:n avulla

DEMI 4000

Skaalautuva jälkipainatusratkaisu, kun tuotat suuria määriä stereolitografiaa

Lue lisää 3D-tulostuksesta

Get our Buyer’s Guide to 3D Printing

Ready to buy a 3D printer? Then make sure to read our buyer’s guide. It’s a unique source of unbiased information on the pros and cons of each technology, material and application.

The 3D printing team at PLM Group.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.