Jigit ja fikstuurit

Jigit ja fikstuurit

Jigit ja fikstuurit ovat korvaamattomia työkaluja valmistuksessa. 3D-tulostamalla tuotannon apuvälineitä voidaan laskea huomattavasti kustannuksia ja läpimenoaikoja sekä vapauttaa arvokasta aikaa.Leikkaa kustannuksia ja läpimenoaikoja 3D-tulostetuilla jigeillä ja kiinnittimillä

Jigit ja fikstuurit, kiinnittimet sekä muut tuotannon apuvälineet valmistetaan tavanomaisesti metallista koneistamalla. Tämän seurauksena monet tarpeelliset työkalut ovat painavia ja epäergonomisia. Työkalujen valmistaminen vie tuottavaa aikaa koneistukselta ja yksittäisten työkalujen ulkoistettu hankinta on useimmiten kallista ja aikaavievää.

3D-tulostamalla lasketaan huomattavasti hintaa ja läpimenoaikoja. Joissain tapauksissa saadaan 90% kevyempiä työkaluja ja kustannuksia alas. Kun 3D-tulostin on omassa toimipisteessä, pystyt hiomaan malliasi ja luomaan optimaalisia ja ergonomisia työkaluja nopeasti.

Nämä 3D-tulostimet sopivat parhaiten jigeille & fikstuureille

Markforged Mark Two

Flagship Continuous Fiber Composite 3D Printer, built to revolutionize your manufacturing operation.

Markforged X7

The turnkey industrial carbon fiber 3D printer for many types of functional parts.

HP MJF 5200

Unleash new growth and scale your production with HP’s workhorse.

3D Systems Figure 4

Making 3D production real with scalable, modular high speed digital molding factory solutions

Asiakkaamme kertovat

“Meidän on helpompi laskea läpimenoaikaa ja tuotantokustannuksia. 3D-tulostus antaa koko liiketoiminnastamme meille paremman kontrollin.”

Aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia

Tilaa uutiskirje

Uutisia, blogikirjoituksia ja erikoistarjouksia – suoraan sähköpostiisi

Lataa oppaita

  • The Difference Between 3D Printing and CNC

    With today’s increase in complexity for engineered products and the need for faster production of these products, manufacturers are having to choose between technologies. This ebook will discuss and compare two of the methods used to produce parts, while recognizing that each has its place, and can complement each other in…

  • Ten Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

The 3D printing team at PLM Group.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka auttavat sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiinne.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Siksi keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Ota yhteyttä jo tänään, ja käydään läpi tavoitteesi ja tarpeesi, niin kerromme miten ne on mahdollista toteuttaa.