Jigit ja fikstuurit

Jigit ja fikstuurit

Jigit ja fikstuurit ovat korvaamattomia työkaluja valmistuksessa. 3D-tulostamalla tuotannon apuvälineitä voidaan laskea huomattavasti kustannuksia ja läpimenoaikoja sekä vapauttaa arvokasta aikaa.Leikkaa kustannuksia ja läpimenoaikoja 3D-tulostetuilla jigeillä ja kiinnittimillä

Jigit ja fikstuurit, kiinnittimet sekä muut tuotannon apuvälineet valmistetaan tavanomaisesti metallista koneistamalla. Tämän seurauksena monet tarpeelliset työkalut ovat painavia ja epäergonomisia. Työkalujen valmistaminen vie tuottavaa aikaa koneistukselta ja yksittäisten työkalujen ulkoistettu hankinta on useimmiten kallista ja aikaavievää.

3D-tulostamalla lasketaan huomattavasti hintaa ja läpimenoaikoja. Joissain tapauksissa saadaan 90% kevyempiä työkaluja ja kustannuksia alas. Kun 3D-tulostin on omassa toimipisteessä, pystyt hiomaan malliasi ja luomaan optimaalisia ja ergonomisia työkaluja nopeasti.

Nämä 3D-tulostimet sopivat parhaiten jigeille & fikstuureille

Markforged Mark Two

Flagship Continuous Fiber Composite 3D Printer, built to revolutionize your manufacturing operation.

Markforged X7

The turnkey industrial carbon fiber 3D printer for many types of functional parts.

HP MJF 5200

Unleash new growth and scale your production with HP’s workhorse.

3D Systems Figure 4

Making 3D production real with scalable, modular high speed digital molding factory solutions

Asiakkaamme kertovat

“Meidän on helpompi laskea läpimenoaikaa ja tuotantokustannuksia. 3D-tulostus antaa koko liiketoiminnastamme meille paremman kontrollin.”

Aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia

Tilaa uutiskirje

Uutisia, blogikirjoituksia ja erikoistarjouksia – suoraan sähköpostiisi

Lataa oppaita

  • Ten Global Trends in 3D Printing

    As the 3D printing market is moving at an increasingly faster pace, it is hard to keep track of developments and the driving forces. But many of these may be crucial and may disrupt markets, technology use and business models in the years to come.

  • Buyer’s Guide to Industrial 3D Printing

    This buyer’s guide serves as a source of information for engineers looking to add a 3D printer to their manufacturing process. The guide will concentrate on printers and printing technologies best suited for manufacturing applications.

  • The Current State of 3D Printing

    The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its third year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are…

Miksi meidät?

Saavuta vaikuttavia tuloksia ja tuo tuotteesi markkinoille nopeammin asiantuntemuksemme ja teknologioidemme avulla.

Yhteydenottopyyntö

Voimme auttaa kasvattamaan yrityksesi tuottoa, vähentämään kustannuksia ja minimoimaan riskejä. Ota asiantuntijoihimme yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan lisää.