3DEXPERIENCE EDU -yhteisö

3DEXPERIENCE EDU -yhteisö

Kehitä koulussa oppimiasi asioita astetta pidemmälle liittymällä 3DEXPERIENCE EDU -yhteisöömme. Inspiroidu jakamalla ideoita ja suunnitelmia muiden opiskelijoiden kanssa ja rakenna verkostoasi tulevaa työelämääsi varten.

Mikä 3DEXPERIENCE EDU -yhteisö?

3DEXPERIENCE EDU -yhteisömme keskittyy sinuun opiskelijana.
Ole luova, opi muilta, vaihda ideoitasi ja jaa innovatiivisia suunnitelmia muiden opiskelijoiden kanssa, jotka opiskelevat Pohjoismaiden ja Baltian maiden kouluissa ja yliopistoissa.

Olemme luoneet tämän digitaalisen ympäristön, jotta voisit kehittää itseäsi ja ideoitasi ja keskustella muiden innokkaiden käyttäjien kanssa sekä saada vastauksia kysymyksiisi yhteisön mestareilta ja PLM Groupin teknisiltä asiantuntijoilta.

Löydät yhteisön alustalta nimellä 3DEXPERIENCE Edu | PLM Group | Students.

Miksi sinun tulisi liittyä 3DEXPERIENCE EDU -yhteisöön

  • Pääset osaksi samanhenkisten kannustavaan yhteisöön
  • Kuulet uusista ja jännittävistä projekteista
  • Edistät töitäsi pyytämällä palautetta
  • Löydät ratkaisuja vaikeisiin ongelmiin
  • Rakennat itsellesi asiantuntijaverkoston


Oletko valmis siirtymään seuraavalle tasolle?

Tutustu 3DEXPERIENCE EDU -yhteisöön ja tule osaksi asiantuntijaverkostoa

Kaikki on kiinni kokemuksestasi

Ole moderni, ole yhteydessä muiden kanssa, ole luova, ole voittamaton. Pilvipohjainen 3DEXPERIENCE-alusta tarjoaa kouluille, opettajille ja oppilaille työkalupaketin, jonka avulla he voivat tehdä saumatonta yhteistyötä yhdellä alustalla. Kaikki on tallennettu yhteen paikkaan, ja oppilaat voivat olla yhteydessä toisiinsa, tehdä yhteistyötä ja oppia 3D-suunnittelun perusteita uusilla tavoilla.

Meistä

Vuosien kokemuksella ja kuudessa eri maassa, autamme eri alan yrityksiä innovoimaan. Mutta mistä kaikki alkoi?

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.