3DVIA Composer uusia ominaisuuksia

3DVIA Composer:sta ilmestyi viime viikolla uusi V6R2012 versio. 3DVIA Composer on ainutlaatuinen 3D-työkalu, joka tuottaa sekä interaktiivista että 2D & 3D graafista sisältöä tekniseen viestintään, kuten asennusohjeisiin, tuotteiden käyttöohjeisiin, koulutusmateriaaleihin ja markkinointimateriaaleihin.

Ohessa joitakin uusia ominaisuuksia, joita haluan tuoda esille.

Visuaaliset efektit.

Uudet visuaaliset tehosteet mahdollistavat osakohtaiset varjostukset, varjostuksen säätöjen tarkan muokkaamisen ja 2D kuvantoikkunat, mahdollistaen paremman kolmiulotteisen esitystavan. Tämän lisäksi esitykseen voi lisätä ”hehku” vaikutuksen korostamaan tiettyjen alueiden valoisuutta.

Syvyystarkkuuden määrittäminen

Tarkennuspiste voidaan kohdentaa haluttuun osaan, jolloin osaa liikutettaessa tarkennus muokkautuu liikutettavan osan mukaisesti.

Digger renderointi

Osasuurennos eli Digger noudattelee tarkasti lähdekuvannon visuaalisia tehosteita.

Leikkaustasot

Vektorikuvissa on mahdollista käyttää useita samanaikaisia leikkauksia, jolloin tekniset kuvat ovat intuitiivisempia ja helpommin ymmärrettävissä.

Standardi Web-pohjat

Uudet selainpohjat mahdollistavat nopeamman interaktiivisten websivujen tekemisen, joilla on esitettynä esimerkiksi asiakirjan ominaisuudet, osaluettelot, tuote- ja valmistustiedot sekä kohdekuvannot.

Animaation hallinta ja linkitetyt painikkeet

Esimääritellyt navigointipainikkeet on helppo lisätä animaatioon ja hallinnoida esitystä niiden avulla.

 
 
 

Juha Granlund

juha.granlund@cadon.fi

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.