3DVIA on nyt SolidWorks Composer

Tuotedokumentaatio-ohjelmisto 3DVIA Composerilla on nyt uusi nimi: SolidWorks Composer


Lue lisää SolidWorks Composerista tästä

SolidWorks Composer tuo kilpailuetua ajansäästön ja alhaisempien kustannusten myötä. Intuitiivisella SolidWorks Composer –ohjelmistolla voit luoda tuotedokumentaatiota jo suunnitteluprosessin alkuvaiheista lähtien. Tekninen-, myynti-, markkinointi- ja tuotanto-osasto voivat tuottaa nopeasti huippuluokan kommunikaatiomateriaalia suoraan 3D CAD –tiedosta, jonka avulla asiakkaat saavat paremman käsityksen ideoista ja tuotteista.

SolidWorks Composer on uudistettu 3DVIA Composer –brändi ja niissä on täsmälleen samat toiminnallisuudet. Kun 3DVIA Composer –asiakkaat päivittävät ohjelmistonsa, sen nimikin on samalla päivittynyt SolidWorks Composeriksi.

SolidWorks Composer –versiojulkaisut tasataan muiden SolidWorks-tuotteiden kanssa samaan aikatauluun. Samalla standardoidaan ohjelmiston aktivointipohjainen lisensointi, kuten muissakin SolidWorks-tuotteissa.

SolidWorks Composer -tuotteet ovat:

SolidWorks Composer
SolidWorks Composer Player
SolidWorks Composer Player Pro

Monet PLM Groupin asiakkaat ovat saavuttaneet merkittäviä etuja käyttämällä 3DVIA Composer –ohjelmistoa, tutustu asiakaskertomuksiin tästä.

Suomalainen Citec Oy Ab on säästänyt merkittävästi aikaa ja rahaa teknisen tuotedokumentaation ja käyttöohjeiden tekemisessä käyttämällä SolidWorks Composeria. Järjestelmän tehokkuus on tuonut yritykselle myös lisää asiakkuuksia. Juha Rintala, Citecin visualisointitiimin teamleader, kertoo: ”Voimme tehdä samoja tehtäviä kahta kolmasosaa lyhyemmässä ajassa. SolidWorks Composerilla visualisointeihin käytetty aika on lyhentynyt jopa 60 prosenttia sekä meillä että asiakkailla.” 
Lue koko asiakaskertomus tästä

Tulemme mielellämme esittelemään tuotetta – ota yhteyttä: puh. 0207 809 560 tai info@plmgroup.fi

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.