We make you innovate

We make you innovate

Kaikki tekemisemme PLM Groupissa suuntautuu tulevaisuuden parantamiseen. Tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat kehittää uusia ja innovatiivisia tuotteita ja palveluita.

3DEXPERIENCE

3D-ekosysteemi yhdistää ihmiset, prosessit ja ideat. Muokkaa arvoketjuasi ja lisää siihen uusinta teknologiaa kuten virtuaalitestausta, tekoälyä ja generatiivista suunnittelua, jotta varmistat, että liiketoimintasi on tulevaisuuden kestävä.

Digitalisoimalla liiketoiminnan eri osa-alueet yhteen 3DEXPERIENCE® -alustalle, parannat yrityksen kilpailukykyä sekä turvaat menestymisen toimialallasi.

Tuotekehitys

Innovaation saavuttamiseksi tarvitaan digitaalisia ja joustavia tuotekehitysprosesseja. Autamme asiakkaitamme pysymään kilpailijoidensa edellä laajan ohjelmistovalikoiman avulla.

Takaamme tekniset edistysaskeleet kehitysprosesseissasi 3D-CAD:lla, virtuaalisella testauksella, AR:llä, AI:lla, VR:llä, PLM:llä, PDM:llä, liiketoiminnan joustavuudella, digitaalisella jatkuvuudella ja paljon muulla.

3D-tulostus

Integroimalla 3D-tulostuksen osaksi yrityksesi arvoketjua, voit kehittää uusia tuotteita entistä ketterämmin, lyhentää tuotantoaikoja ja poistaa ylimääräisiä kustannuksia.

Nyt on aika huomata ainetta lisäävän valmistuksen hyödyt. Tämä teknologia osana 3D-ekosysteemiäsi tuo sinulle rajattomasti mahdollisuuksia, jotka ovat kokeilemisen arvoisia.

Vaikuttavia tuloksia 3D-tulostuksen avulla

Suomalainen koruvalmistaja Narsakka lisäsi 3D-tulostuksen tuotesuunnitteluprosessiin. Katso, millaisia tuloksia saavutimme yhdessä.

Tärkeää tietoa SOLIDWORKSin liiketoimintamallin muutoksista – voimaan heinäkuussa 2023

Dassault Systémes on ilmoittanut, että sen liiketoimintamalliin tulee muutoksia maailmanlaajuisesti 1. heinäkuuta 2023 alkaen. Tämä tulee vaikuttamaan erityisesti uusiin SOLIDWORKS CAD -lisensseihin. Seuraavaksi käymme läpi, mitä muutoksia eri lisenssimalleihin on tulossa. SOLIDWORKS CAD -lisensseihin tulevat muutokset: Olemassa olevat tilaukset: Muutokset eivät vaikuta ennen 1.7.2023 hankittuihin CAD-lisensseihin, eivätkä 12 kk vuokralisensseihin. …

Uusimmat artikkelit

TULEVIA TAPAHTUMIA JA WEBINAAREJA

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia ja webinaareja, jotta sinulla olisi aina uusin tieto käytössäsi.

Opi lisää SOLIDWORKSista, virtuaalitestauksesta, tuotetiedon hallinnasta, prototypoinnista, 3D-tulostuksesta, 3DEXPERIENCE® yhteistyöalustasta ja muista edustamistamme tuotteista.

Katso webinaareja

Etkö päässyt mukaan webinaariin? Ei hätää, nauhoitamme kaikki webinaarit, joten voit katsoa tallenteet jälkikäteen. Tutustu asiantuntijoidemme ainutlaatuisiin näkemyksiin ja vinkkeihin vaikka heti.

Asiakkaamme kertovat

”SOLIDWORKS on työkalu, jolla on mallinnettu koko vene ennen kuin yhtään palaa on vielä konkreettisesti tehty. Emme tiedä, millä muilla ohjelmistoilla voisimme tehdä saman, sillä SOLIDWORKSin käyttö on meille hyvin luonnollista.”

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka pyrkivät löytämään sinulle oikean ratkaisun.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.