We make you innovate

We make you innovate

Kaikki tekemisemme PLM Groupissa suuntautuu tulevaisuuden parantamiseen. Tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat kehittää uusia ja innovatiivisia tuotteita ja palveluita.

3DEXPERIENCE

3D-ekosysteemi yhdistää ihmiset, prosessit ja ideat. Muokkaa arvoketjuasi ja lisää siihen uusinta teknologiaa kuten virtuaalitestausta, tekoälyä ja generatiivista suunnittelua, jotta varmistat, että liiketoimintasi on tulevaisuuden kestävä.

Digitalisoimalla liiketoiminnan eri osa-alueet yhteen 3DEXPERIENCE® -alustalle, parannat yrityksen kilpailukykyä sekä turvaat menestymisen toimialallasi.

Tuotekehitys

Innovaatioiden saavuttamiseksi tarvitaan digitaalisia ja joustavia tuotekehitysprosesseja. Autamme asiakkaitamme pysymään kilpailijoidensa edellä laajan ohjelmistovalikoimamme avulla.

Takaamme, että ratkaisumme tuovat teknisiä edistysaskeleita kehitysprosesseihisi valitsitpa työkaluksesi perinteisen 3D-CADin, virtuaalisen testauksen, AR:n, AI:n, VR:n, PLM:n tai PDM:n.

3D-tulostus

Integroimalla 3D-tulostuksen osaksi yrityksesi arvoketjua, voit kehittää uusia tuotteita entistä ketterämmin, lyhentää tuotantoaikoja ja poistaa ylimääräisiä kustannuksia.

Nyt on aika huomata ainetta lisäävän valmistuksen hyödyt. Tämä teknologia osana tuotekehitystäsi tuo sinulle rajattomasti mahdollisuuksia, jotka ovat kokeilemisen arvoisia.

Inhan Tehtaat ulkoisti PDM:n tietokantojen ylläpidon PLM Groupille

PDM-ratkaisu voidaan räätälöidä kullekin yritykselle sopivaksi, ja myös Inhan Tehtaille sitä on vuosien varrella kehitetty ja päivitetty vastaamaan heidän tarpeitaan.

Uusimmat artikkelit

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia ja webinaareja, jotta sinulla olisi aina uusin tieto käytössäsi.

Opi lisää SOLIDWORKSista, virtuaalitestauksesta, tuotetiedon hallinnasta, prototypoinnista, 3D-tulostuksesta, 3DEXPERIENCE yhteistyöalustasta ja muista edustamistamme tuotteista.

Katso webinaareja

Etkö päässyt mukaan webinaariin? Ei hätää, nauhoitamme kaikki webinaarit, joten voit katsoa tallenteet jälkikäteen. Tutustu asiantuntijoidemme ainutlaatuisiin näkemyksiin ja vinkkeihin vaikka heti.

Asiakkaamme kertovat

”Otimme 3DEXPERIENCEn yritykseen ensisijaisesti sen takia, että saamme nopeutettua piirustusten siirtymistä ja käsittelyä alihankinnan puolella – ratkaisu on joustava ja mukautuva, eikä se rajoita meidän omaa toimintaa.”

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka pyrkivät löytämään sinulle oikean ratkaisun.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.