We make you innovate

We make you innovate

Kaikki tekemisemme suuntautuu tulevaisuuden parantamiseen. Tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat kehittää uusia ja innovatiivisia tuotteita ja palveluita.

3DEXPERIENCE

3D-ekosysteemi yhdistää ihmiset, prosessit ja ideat. Muokkaa arvoketjuasi ja lisää siihen uusinta teknologiaa kuten virtuaalitestausta, tekoälyä ja generatiivista suunnittelua, jotta varmistat, että liiketoimintasi on tulevaisuuden kestävä.

Digitalisoimalla liiketoiminnan eri osa-alueet yhteen 3DEXPERIENCE -alustalle, parannat yrityksen kilpailukykyä sekä turvaat menestymisen toimialallasi.

Tuotekehitys

Innovaation saavuttamiseksi tarvitaan digitaalisia ja joustavia tuotekehitysprosesseja. Autamme asiakkaitamme pysymään kilpailijoidensa edellä laajan ohjelmistovalikoiman avulla.

Takaamme tekniset edistysaskeleet kehitysprosesseissasi 3D-CAD:lla, virtuaalisella testauksella, AR:llä, AI:lla, VR:llä, PLM:llä, PDM:llä, liiketoiminnan joustavuudella, digitaalisella jatkuvuudella ja paljon muulla.

3D-tulostus

Integroimalla 3D-tulostuksen osaksi yrityksesi arvoketjua, voit kehittää uusia tuotteita entistä ketterämmin, lyhentää tuotantoaikoja ja poistaa ylimääräisiä kustannuksia.

Nyt on aika huomata ainetta lisäävän valmistuksen hyödyt. Tämä teknologia osana 3D-ekosysteemiäsi tuo sinulle rajattomasti mahdollisuuksia, jotka ovat kokeilemisen arvoisia.

Vaikuttavia tuloksia 3D-tulostuksen avulla

Suomalainen koruvalmistaja Narsakka lisäsi 3D-tulostuksen tuotesuunnitteluprosessiin. Katso, millaisia tuloksia saavutimme yhdessä.

Uusimmat artikkelit

 • Intohimoa 3DExperience world tapahtumassa

  Intohimo herättää intohimoa

  Viime helmikuussa minulla oli tilaisuus osallistua 3DEXPERIENCE World -tapahtumaan Nashvillessä, ja se oli mahtava kokemus. Tapahtuma oli täynnä innovaatioita, inspiraatiota ja verkostoitumista. Tapahtuman jälkeen tunsin…

 • Support questions

  SOLIDWORKS ongelmien ratkaiseminen

  SOLIDWORKS on laajalti käytetty CAD-ohjelmisto konepaja- ja suunnitteluteollisuudessa. Vaikka ohjelmisto tunnetaan tehokkuudestaan ​​ja helppokäyttöisyydestään, käyttäjät voivat silti kohdata ongelmia, jotka vaativat vianmääritystä. Tässä blogikirjoituksessa nostan…

 • Peel 3

  Uudessa Peel 3D -skannerissa on älykkäitä toimintoja

  Peel 1- ja Peel 2 -skannerien menestyksen jälkeen Creaformin tuotemerkki Peel 3D on julkaissut ammattilaistason Peel 3 -skannerin. Alan ensimmäisenä, siinä on käytössä haptinen (eli…

TULEVIA TAPAHTUMIA JA WEBINAAREJA

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia ja webinaareja, jotta sinulla olisi aina uusin tieto käytössäsi.

Opi lisää SOLIDWORKSista, virtuaalitestauksesta, tuotetiedon hallinnasta, prototypoinnista, 3D-tulostuksesta, 3DEXPERIENCE yhteistyöalustasta ja muista edustamistamme tuotteista.

Katso webinaareja

Etkö päässyt mukaan webinaariin? Ei hätää, nauhoitamme kaikki webinaarit, joten voit katsoa tallenteet jälkikäteen. Tutustu asiantuntijoidemme ainutlaatuisiin näkemyksiin ja vinkkeihin vaikka heti.

Asiakkaamme kertovat

”Otimme 3DEXPERIENCEn yritykseen ensisijaisesti sen takia, että saamme nopeutettua piirustusten siirtymistä ja käsittelyä alihankinnan puolella – ratkaisu on joustava ja mukautuva, eikä se rajoita meidän omaa toimintaa.”

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu intohimoisista, uteliaista ja asiantuntevista ihmisistä, jotka pyrkivät löytämään sinulle oikean ratkaisun.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.