We make you innovate

We make you innovate

3DEXPERIENCE

Digitalisoimalla liiketoiminnan eri osa-alueet yhteen 3DEXPERIENCE alustalle, parannat yrityksen kilpailukykyä sekä turvaat menestymisen toimialallasi.

Kehitä arvoketjuasi yhdistämällä ihmiset, prosessit ja ideat. Valmistaudu tulevaisuuden haasteisiin ja nosta yrityksesi innovaatio uudelle tasolle hyödyntämällä nykypäivän teknologiaa.

.

Tuotekehitys

Digitaaliset ja joustavat tuotekehitysprosessit ovat edellytys jatkuvalle innovaatiolle.
Autamme asiakkaitamme pysymään kilpailijoidensa edellä laajan ohjelmistovalikoiman avulla. Ohjelmistojemme avulla voit luoda innovaatiostasi digitaalisen kaksosen, joka vastaa fyysistä lopputuotetta.

Varmista tekninen etumatka ja ota käyttöösi modernit työkalut tuotekehityksen jokaiseen osa-alueeseen mukaan lukien: 3D-suunnittelu, virtuaalitestaus, kommunikointi ja tuotetiedonhallinta.

3D-tulostus

Digitalisoimalla tuotekehitystä ja integroimalla siihen 3D-tulostuksen mukaan voit optimoida olemassa olevia tuotteita, kehittää uusia tuotteita, lyhentää läpimenoaikaa ja eliminoida kustannuksia.
Tämä teknologia osana 3D-ympäristöäsi tuo rajattomasti mahdollisuuksia, jotka ovat kokeilemisen arvoisia.

Lue lisää, mitä on ainetta lisäävä valmistus ja ota se käyttöön tuotekehityksessäsi.

Vaikuttavia tuloksia 3D-tulostuksen avulla

Suomalainen koruvalmistaja Narsakka lisäsi 3D-tulostuksen tuotesuunnitteluprosessiin. Katso, millaisia tuloksia saavutimme yhdessä.

Uusimmat artikkelit

  • 3DEXPERIENCE – Mistä aloittaa?

    3DEXPERIENCE alusta on suunniteltu yhdistämään yrityksen eri osastojen välistä työskentelyä pilvipohjaisen ratkaisun avulla. Tuotesuunnittelu, kommunikointi sekä tiedon- ja projektienhallinta, voidaan ratkaisun avulla toteuttaa kaikki yhdessä…

  • Vauhtia innovointiin 3D-tulostuksen avulla

    Yhä useammat valmistusyritykset, tuotekehittäjät ja suunnittelijat ovat ymmärtäneet 3D-tulostuksen mullistavat vaikutukset. Jopa vuonna 2020, kun toimitusketjujen katkeaminen lamaannutti tuotantoteollisuuden, 3D-tulostus kasvoi 7,5 % (Wohlers Report…

  • Tuotekehitysprosessin uudistaminen nopeiden muutosten aikakaudella

    Uusi normaali: muutosten, tietotulvan ja nopean päätöksenteon aika Maaliskuussa 2020 maailma painoi sekä kaasua että jarrua. Kaikki yrittivät sopeutua uusiin sääntöihin ja rajoituksiin nopeasti. Samaan…

Tulevia tapahtumia

Järjestämme säännöllisesti webinaareja ja tapahtumia, joiden avulla ylläpidät osaamistasi. Valitse SOLIDWORKS, Virtuaalitestaus, Tuotetiedonhallinta, Prototypointi, 3D-tulostus, 3DEXPERIENCE tai joku muu aihe.

Katso webinaareja

Etkö päässyt mukaan webinaariin? Ei hätää, nauhoitamme kaikki webinaarit, joten voit katsoa tallenteet jälkikäteen. Tutustu asiantuntijoidemme ainutlaatuisiin näkemyksiin ja vinkkeihin vaikka heti.

Asiakkaamme kertovat

”Otimme 3DEXPERIENCEn yritykseen ensisijaisesti sen takia, että saamme nopeutettua piirustusten siirtymistä ja käsittelyä alihankinnan puolella – ratkaisu on joustava ja mukautuva, eikä se rajoita meidän omaa toimintaa.”

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu eri alan asiantuntijoista, jotka tekevät kaiken mahdollisen löytääkseen parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Arvokasta tietoa suoraan sähköpostiisi

Älä jää ilman asiantuntijoidemme vinkkejä ja erikoistarjouksia – saat kaiken suoraan sähköpostiisi ilmoittautumalla uutiskirjelistallemme!