We make you innovate

We make you innovate

3DEXPERIENCE

Digitalisoimalla liiketoiminnan eri osa-alueet yhteen 3DEXPERIENCE alustalle, parannat yrityksen kilpailukykyä sekä turvaat menestymisen toimialallasi.

Kehitä arvoketjuasi yhdistämällä ihmiset, prosessit ja ideat. Valmistaudu tulevaisuuden haasteisiin ja nosta yrityksesi innovaatio uudelle tasolle hyödyntämällä nykypäivän teknologiaa.

.

Tuotekehitys

Digitaaliset ja joustavat tuotekehitysprosessit ovat edellytys jatkuvalle innovaatiolle.
Autamme asiakkaitamme pysymään kilpailijoidensa edellä laajan ohjelmistovalikoiman avulla. Ohjelmistojemme avulla voit luoda innovaatiostasi digitaalisen kaksosen, joka vastaa fyysistä lopputuotetta.

Varmista tekninen etumatka ja ota käyttöösi modernit työkalut tuotekehityksen jokaiseen osa-alueeseen mukaan lukien: 3D-suunnittelu, virtuaalitestaus, kommunikointi ja tuotetiedonhallinta.

3D-tulostus

Digitalisoimalla tuotekehitystä ja integroimalla siihen 3D-tulostuksen mukaan voit optimoida olemassa olevia tuotteita, kehittää uusia tuotteita, lyhentää läpimenoaikaa ja eliminoida kustannuksia.
Tämä teknologia osana 3D-ympäristöäsi tuo rajattomasti mahdollisuuksia, jotka ovat kokeilemisen arvoisia.

Lue lisää, mitä on ainetta lisäävä valmistus ja ota se käyttöön tuotekehityksessäsi.

Vaikuttavia tuloksia 3D-tulostuksen avulla

Suomalainen koruvalmistaja Narsakka lisäsi 3D-tulostuksen tuotesuunnitteluprosessiin. Katso, millaisia tuloksia saavutimme yhdessä.

Uusimmat artikkelit

 • solidworks 2023

  3 parasta ominaisuutta – SOLIDWORKS 2023

  Martin Jensen Technical Specialist – Denmark Kesäaika viittaa yleensä yöttömiin öihin, lomaan ja rantatunnelmiin. SOLIDWORKS-yhteisössä me kaikki tiedämme, että se tarkoittaa uuden Beta-version julkaisuajankohtaa. Varsinaista…

 • 3d-tulostuksen ennustukset

  3D-tulostuksen 3 trendiä

  Mattias Kristiansson Product Marketing Manager 3D Printing – Sweden Toimitusketju, yhteistyö ja kestävyys – nämä ovat joitain avainsanoja, millä PLM Group tiivistää 3D-tulostusmaailman trendit tällä…

 • 3D-tulostus

  3D-tulostuksen ja ainetta lisäävän valmistuksen erot

  Mattias Kristiansson Product Marketing Manager 3D Printing – Sweden Onko 3D-tulostuksellla ja ainetta lisäävällä valmistuksella (eng. additive manufacturing, eli AM) jotain eroa? Ja jos on,…

Tulevia tapahtumia ja webinaareja

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia ja webinaareja, jotta sinulla olisi aina uusin tieto käytössäsi. Opi lisää SOLIDWORKSista, virtuaalitestauksesta, tuotetiedon hallinnasta, prototypoinnista, 3D-tulostuksesta, 3DEXPERIENCE yhteistyöalustasta ja muista edustamistamistamme tuotteista.

Katso webinaareja

Etkö päässyt mukaan webinaariin? Ei hätää, nauhoitamme kaikki webinaarit, joten voit katsoa tallenteet jälkikäteen. Tutustu asiantuntijoidemme ainutlaatuisiin näkemyksiin ja vinkkeihin vaikka heti.

Asiakkaamme kertovat

”SOLIDWORKS on työkalu, jolla on mallinnettu koko vene ennen kuin yhtään palaa on vielä konkreettisesti tehty. Emme tiedä, millä muilla ohjelmistoilla voisimme tehdä saman, sillä SOLIDWORKSin käyttö on meille hyvin luonnollista.”

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu eri alan asiantuntijoista, jotka tekevät kaiken mahdollisen löytääkseen parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Arvokasta tietoa suoraan sähköpostiisi

Älä jää ilman asiantuntijoidemme vinkkejä ja erikoistarjouksia – saat kaiken suoraan sähköpostiisi ilmoittautumalla uutiskirjelistallemme!