3DEXPERIENCE: Kuinka järjestät tiedostosi

Haluat järjestää tiedostosi – meillä on siihen tarvittavat työkalut.

Eräs 3DEXPERIENCE-alustan suuri hyöty on se, että voit helposti rakentaa tiedostosi haluamaasi järjestykseen, jolloin löydät ne helposti. Käytettävä työkalu on nimeltään ”Bookmark Editor”, ja sen avulla voit luoda kirjamerkkejä, joihin voit lisätä sekä CAD-tiedostoja että muita dokumentteja.

Voit myös luoda kirjanmerkkeihin rakenteita. Toisin sanoen – voit luoda ”pääkirjanmerkin” uudelle projektille ja jakaa sen pienempiin osiin, kuten ”CAD-tiedostot”, ”Renderöidyt kuvat”, ”Vaatimukset” ja niin edelleen.

Luodaksesi uuden kirjanmerkin laajenna sovelluspaneelia klikkaamalla kompassin yläoikeasta kulmasta. Sitten raahaa ja pudota Bookmark Editor dashboardille. Huomaa, että tässä esimerkissä olen luonut uuden välilehden dashboardille kirjanmerkkisovellusta varten.

Sitten klikkaa “New Bookmark” -ikonia tehtäväpalkissa alhaalla. Mikäli et näe tehtäväpalkkia, laajenna sitä klikkaamalla pientä nuolta näytön alareunassa.

Kun kirjanmerkki on luotu, se ilmestyy kirjanmerkkien listaan sovelluksen vasemmassa osassa. Jos klikkaan kerran äsken luomaani kirjanmerkkiä, ja sen jälkeen klikkaan uudelleen ”New Bookmark” -ikonia tehtäväpalkista, voin luoda alakategorian.

Voin toistaa prosessin luodakseni pääkirjanmerkille ”Universal Joint Project” vielä yhden alakategorian.

Tuloksena on yksi pääkirjanmerkki ja kaksi alakategoriaa CAD-tiedostoille ja renderöidyille kuville. Tämä helpottaa sekä omaa että kollegoiden työskentelyä, kun samantyyppiset dokumentit löytyvät samasta paikasta.


Katso lisää 3DEXPERIENCE-opetusvideoita >>

 

Jimmy Johansson

Application Engineer