3DEXPERIENCE CBI: Kuinka tarkastelet ja päivität tehtäviä

Haluat tarkastella projektin tehtäviä – meillä on työkalut siihen.

Kun haluat tarkastella kaikkia tehtäviäsi, voit suodattaa 3DEXPERIENCEn yhteisön näkymää näyttämään vain WeDo:t, toisin sanoen tehtävät. Suodattamalla saat näkyviin vain tietyn tyyppiset aktiviteetit alustalla, ja esimerkiksi kaikki yhteisössä luodut tehtävät näkyvät tällä tavoin vaivattomasti.

Aktivoidaksesi tämän suodattimen, klikkaa tummansinistä ikonia oikeasta yläkulmasta – varmista ensin, että olet kirjautuneena 3DEXPERIENCEn yhteisössä, jossa haluat tarkastella tehtäviä.

Kun suodatin on aktiivinen, toiset värikkäät kuvakkeet haalistuvat, mikä on merkki siitä, että kuvakkeen takana olevaa sisältöä ei näytetä. Vain suodattimen mukaiset julkaisut näkyvät yhteisön syötteessä, tässä tapauksessa WeDo:t.

Huomaathan, että tämä suodatin näyttää vain WeDo:t yhdessä yhteisössä. Mikäli haluat tarkastella tehtäviä toisessa yhteisössä, sinun pitää asettaa samanlainen suodatin toiseen yhteisöön.

On myös mahdollista asettaa yhteisöön suodatin dashboardin välilehdelle, eli voit kyseisessä välilehdessä nähdä vain valitsemasi yhteisön WeDo:t. Ensin, luo uusi välilehti dashboardille klikkaamalla ”+”-merkkiä ja anna sille nimi ”Tehtävät”.

Sitten raahaa ja pudota 3DSwym-sovellus tyhjään välilehteen ja muuta sen koko sopivaksi.

Valitse yhteisö, josta haluat nähdä WeDo:t, ja aktivoi taas suodatin näyttämään vain tietyn yhteisön tehtäviä. Kun suodatin on aktivoitu, siirry 3DSwymin asetuksiin klikkaamalla alaspäin osoittavaa nuolta yläkulmassa 3DSwym-sovelluksessa. Sitten valitse ”Preferences” pudotusvalikosta.

Valitse “Current preferences”. Täällä asetat yhteisön käyttämään nykyistä aktiivista suodatinta, tässä tapauksessa ”WeDo’s”.

Kun tallennat, siirryt takaisin yhteisöön. Nyt uusi välilehti näyttää vain tehtävät, ja se helpottaa työtäsi.

Katso lisää 3DEXPERIENCE-opetusvideoita >>

 

Jimmy Johansson

Application Engineer