Addinorin lanseeraus

Jännittäviä uutisia on tulossa
Uusi brändimme julkaistaan pian.

ADDINOR on uusi AM-ratkaisuihin erikoistunut brändimme. Se on silti osa PLM Grouppia, mutta keskittyy jatkossa vain 3D-tulostukseen.

Uuden brändin myötä Addinor vahvistaa asemansa edelläkävijänä 3D-tulostusratkaisujen tarjoajana Pohjoismaissa. Asiakkaille ja sidosryhmille uusi brändi edustaa raikasta visuaalista ilmettä sekä selkeää erottumista ohjelmistojälleenmyyjänä tunnetusta PLM Groupista, korostaen samalla sen erityisasemaa ainetta lisäävän valmistuksen asiantuntijana. 

Addinor jatkaa saumattomasti PLM Groupin 3D-tulostusliiketoimintayksikön perintöä varmistaen sujuvan siirtymisen uuteen tuotemerkkiin kaikille asiakkaille, jotka ovat luottaneet asiantuntemukseemme ja kykyihimme lisäävässä valmistuksessa. Omistautunut 3D-asiantuntijatiimiimme, tutut tuotteet ja palvelut ovat jatkossakin asiakkaidemme käytettävissä.

Luotettava kumppanisi

Laaja kokemuksemme ainetta lisäävästä valmistuksesta ja näkemyksemme pohjoismaisesta teollisuudesta tekevät Addinorista luotettavan kumppanin aina, kun haluat ottaa seuraavan askeleen ideoidesi kanssa.

Meidän avullamme saat käyttöösi kattavan valikoiman innovatiivisia teknologioita ja asiantuntevaa opastusta, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Addinor on tukenasi kaikissa vaiheissa, halusitpa sitten tutkia uusia suunnittelumahdollisuuksia, tehostaa valmistusprosessejasi tai parantaa tuotteidesi laatua.

Addinor brändi julkaistaan virallisesti 6.5.2024

Pysy ajan tasalla seuraamalla Addinoria täällä.
Instagramissa, LinkedIn, YouTube, Facebook

Jos olet innokas tietämään lisää Addinorista, olemme valmistelleet sinulle jotain erityistä ennen brändin virallista lanseerausta. Katso video, jossa myyntipäällikkömme Christoffer Wester kertoo sinulle, mitä muutoksia tämä tarkoittaa sinulle.

On tärkeää huomata, että emme ole luomassa uutta yritystä – sen sijaan esittelemme vain uuden tuotemerkin. Kaikki lakiasiainyksikkömme kaikissa maissa säilyvät ennallaan ja laskutus pysyy samana. Säilytämme nykyiset toimistomme ja jaamme edelleen toimistotilat PLM Groupin kanssa.