PLM Group hankkii asiakaskannan Axelent Solutions AB:ltä, joka on yksi maailman johtavista turvallisuusratkaisuja tarjoavista yrityksistä.   ”Yhdistämällä asiakaskantamme parannamme asiakastukea ja koulutusta, varmistaen siten, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua. Lisäksi laajentuneet toimintamahdollisuutemme tarjoavat meille tilaisuuden kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka hyödyttävät suoraan asiakkaitamme.” – Lars Green, General Manager, PLM Group.

Rand on erikoistunut tarjoamaan tietokoneavusteiseen suunnitteluun (CAD) ja tuotteen elinkaaren hallintaan (PLM) liittyviä ohjelmistoratkaisuja ja palveluja.   ”Yhteinen tietämyksemme huippuluokan CAD:stä, kehittyneistä simuloinneista ja PLM:stä kallistaa vaakakupin asiakkaidemme eduksi.” – Jari Suokas, toimitusjohtaja Rand

Vuodesta 1991 lähtien CAE Consulting Scandinavia on tarjonnut mekaanisen suunnittelun ratkaisuja norjalaisille asiakkaille.   ”Luotamme yrityksemme ja asiakkaamme pätevän, vakaan ja luotettavan omistajan käsiin. Me täällä CAE Consult Scandinaviassa tunnustamme, että kehittyvien markkinoiden nykytilan vuoksi tarvitaan suurempia toimijoita. Yhdistyminen PLM Groupin kanssa antaa meille mahdollisuuden tuottaa entistäkin suurempaa arvoa.” – Lars Kvendbø, CCS:n perustaja.

PLM Group ostaa norjalaisen 3DEXPERIENCE-jälleenmyyjä PLM Technology AS:n.     ”Tähtäämme siihen, että jokaisella asiakkaallamme on pääsy ammattitaitoiseen, edistyneeseen simulointiin.” – Jan Lundström, CEO, PLM Group

Liljedahl Group perustettiin vuonna 1982. Tänään heillä on seitsemän yhtiötä ja liikevaihto yhteensä 12 miljardia.   “LMT Groupin kumppanuuden avulla voimme laajentaa ratkaisutarjontaa Teollisuus 4.0:n ja digitalisaation näkökulmasta asiakkaillemme.” – Jan Lundström, CEO, PLM Group

Ruotsalaisen MP Engineeringin perustaja Martin Poulsen siirtyi konsultointipalveluiden myynnistä CAD-ratkaisujen myyntiin 90-luvun alussa. Kun SOLIDWORKS löytyi vuonna 1994 myytäväksi tuotteeksi, yrityksestä muodostui arvokas jälleenmyyjä.

Solid Design House A/S toi SOLIDWORKS 3D CAD -ohjelmiston Tanskaan vain kuusi kuukautta sen jälkeen, kun SOLIDWORKSin kehittäjä Jon Hirschstick tiimeineen toi tämän ennennäkemättömän suunnitteluohjelmiston Amerikan markkinoille.

Lippemera, Modultek, ATR Soft – rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja Suomen PLM Groupin takana on tapahtunut paljon monen eri yrityksen voimin. Nämä kolme yritystä loivat juuret CadOn Oy:lle, jonka Timo Talvio perusti vuonna 2001. CadOn Oy oli SOLIDWORKSin jälleenmyyjä Suomessa.