Esittelyssä uusi koulutus ”Johdatus 3D-tulostukseen”

PLM Group on toiminut 3D-tulostinten jälleenmyyjänä vuodesta 2014. Tällä hetkellä valikoimaan kuuluvat muun muassa Markforgedin ja HP:n 3D-tulostimet. Tulostintarjooma kattaa sekä pienet työpöydälle asetettavat muovitulostimet, suuret metallia tulostavat teollisuuskoneet että paljon erilaisia mahdollisuuksia näiden väliltä.

”3D-tulostus nostaa päätään myös sellaisilla toimialoilla, joihin sitä ei aiemmin voinut ajatella. Tulostustekniikka ja materiaalit ovat kehittyneet huimasti, ja me kehitymme sen mukana. Olemme käyneet asiakkaidemme kanssa pitkiä keskusteluita siitä, mihin tarkoituksiin 3D-tulostusta voi hyödyntää, ja ennen kaikkea keskustelun pääpaino on ollut siinä, miten juuri tämä asiakas voisi ottaa 3D-tulostuksen osaksi omaa tuotesuunnitteluprosessiaan. 3D-tulostus ei ole enää pelkästään protoilua, vaikka se onkin säilynyt yhtenä tärkeänä 3D-tulostuksen osa-alueena. Teknologiaa voidaan hyödyntää myös pieniin tuote-eriin sekä mittatilaustuotteisiin, ja kasvava materiaalivalikoima tuo lukemattomasti lisää eri mahdollisuuksia ja käyttökohteita,” kertoo Henri Peltomaa, Business Development Manager (3D Printing) .

”Koulutusvalikoimassamme ei ole ennen ollut koulutusta, joka esittelisi laajasti ainetta lisäävän teknologian eli 3D-tulostuksen hyötyjä ja käyttötarkoituksia. Koulutuksessa haluamme ennen kaikkea avata teknologiaa kaikille niille, jotka etsivät prototypointi- ja valmistusratkaisuja erilaisiin tarkoituksiin ja herättää keskustelua siitä, miten omaa tuotekehitystä voisi tehostaa 3D-tulostuksen avulla. Päivän mittaisessa koulutuksessa saat kuulla sekä 3D-tulostuksen asiantuntijoitamme että teknistä tiimiä, joka hallitsee 3D-mallinnuksen. Toteutamme koulutuksen juuri tällä kokoonpanolla, jotta sinä saisit mahdollisimman kattavan paketin 3D-tulostuksesta aina mallinnusvaiheesta itse tulostamiseen ja jälkikäsittelyyn. Suosittelemme lämpimästi koulutusta kaikille niille, jotka harkitsevat 3D-tulostuksen ottamista osaksi omaa tuotekehitysprosessia,” jatkaa Mikko Kettunen, Technical Consultant.

Ensimmäiset koulutukset järjestetään Turussa 10.9.2019 ja Tampereella 16.10.2019.

Lue lisää ja ilmoittaudu koulutukseen tästä

henri_bubble

 

Henri Peltomaa

henri.peltomaa@plmgroup.fi

 

 

 

Mikko Kettunen

mikko.kettunen@plmgroup.fi