PLM Group ostaa norjalaisen ProNor AS:n

21.3.2016

PLM Group on ilmoittanut tänään ostavansa norjalaisen SOLIDWORKS jälleenmyyjän ProNor AS:n. PLM Group on Dassault Systèmes SOLIDWORKSin suurin yhteistyökumppani Pohjois-Euroopassa.

PLM Groupin toimitusjohtajan Jan Lundströmin mukaan PLM Groupin kunnianhimoisena tavoitteena on kasvaa koko Pohjoismaat kattavaksi SOLIDWORKS- ja 3D Systems -kumppaniksi. ProNor-kauppa on tämän palapelin viimeinen pala.

– Norjassa ProNorin asiakkaat saavat jatkossa paikallisilta työntekijöiltä samaa laadukasta tukea kuin ennenkin, mutta hyötyvät samalla myös yhtiömme edellytyksistä auttaa heitä kehittämään edelleen liiketoimintaansa, kertoo Lundström.

– Olen toiminut ProNorin omistajana ja toimitusjohtajana kaksikymmentä vuotta ja päättänyt nyt myydä yritykseni. Tuntuu hyvältä tietää, että yhtiö ja sen asiakkaat jäävät PLM Groupin kaltaisen laadukkaan, luotettavan ja vakaan kumppanin käsiin, toteaa Jan Erik Iversen.

Tietoa PLM Groupista
ProNor-kaupan jälkeen PLM Group palvelee 5 000:ta SOLIDWORKS-asiakasta eri toimialoilla kahdeksalla kielellä Tanskassa, Virossa, Suomessa, Latviassa, Norjassa ja Ruotsissa. PLM Group on toiminut vuodesta 2014 myös 3D Systemsin valmistamien, alan huippua edustavien 3D-tulostinten jälleenmyyjänä.

Jan2

 

Lisätiedot
Jan Lundström
Chief Executive Officer (CEO)
PLM Group