Valokeilassa PLM Groupin uudet kehitysprojektit

Kun suuntaamme katseemme tulevaan ja uusiin kehitysprojekteihin, emme unohda menneisyyttä.

PLM Group on yli 25 vuoden ajan toiminut innovaatioiden katalyyttina, tarjoten ihmisille ja yrityksille mahdollisuuden herättää visionsa eloon. Vaikka olemme vuosien saatossa muuttuneet, kasvaneet ja kehittyneet, ydinolemuksemme on säilynyt vahvana. Menestyksemme salaisuus on kyvyssämme muokata valmistuksen tulevaisuutta, ja tämä vaatii pysymistä ajan hermolla.

Tulevaisuus kutsuu meitä uusien hankkeiden, osaamisalueiden ja innovaatioiden pariin. Tutustutaan seuraavaksi lähemmin niihin jännittäviin kehitysprojekteihin, joiden parissa olemme viime aikoina työskennelleet.

Uusi innovaatiokeskus Värnämossa – hiekkalaatikko, jossa voimme kokeilla eri 3D-tulostus ja jälkikäsittelytekniikoita

Innovaatiokeskuksemme syntyi halusta luoda täydellinen luovuuden keskus, jossa jokainen voi löytää, luoda ja optimoida valmistustyönsä ja nähdä omakohtaisesti, mitä uusimmat teknologiset edistysaskeleet voivat tehdä heille ja heidän liiketoiminnalleen.

Ruotsin Värnamossa sijaitseva innovaatiokeskus kuroo umpeen idean ja todellisuuden välisen kuilun 3D-tulostuksen muutosvoiman avulla. Sukella syvemmin aiheeseen ja varaa ohjattu vierailu keskukseemme.

Addinor lanseerataan – uusi AM-teknologian asiantuntijakumppanisi

Innovaatiolupauksemme mukaisesti meillä on ilo esitellä Addinor, uusin brändimme, joka on erikoistunut ainetta lisäävään valmistukseen. Addinor edustaa uutta 3D-tulostuksen liiketoimintayksikköämme, tarjoten edistyksellistä AM-teknologiaa ja asiantuntemusta, jotka auttavat yrityksiä avaamaan uusia mahdollisuuksia ainetta lisäävässä valmistuksessa. Tämä uusi brändi lanseerataan 6. toukokuuta 2024

Addinor on osa PLM Groupia ja jatkaa PLM Groupin 3D-tulostus-liiketoimintayksikön työtä. Palvelumme jatkuu siis ennallaan, nyt kuitenkin uuden brändimme alla, ja voit edelleen luottaa asiantuntijakumppaniisi. Mikä vielä tärkeämpää, uuden tuotemerkin lanseeraus tehostaa 3D-tulostustiimimme toimintaa ja innostaa heitä entistä luovempaan ja tehokkaampaan työhön, antaen heille mahdollisuuden löytää, tutkia ja hyödyntää uusia 3D-tulostuksen mahdollisuuksia.

Jos olet utelias näkemään, mitä he tekevät tästä eteenpäin, olet tervetullut seuraamaan Addinorin sosiaalisen median kanavia täällä:

Facebookissa

Instagramissa

LinkedIn

Jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa alan viimeisimpiä uutisia, tilaa 3D-tulostuksen uutiskirje.


MODSIM – Tuotekehityksen uudet tuulet

Vuonna 2024 on luvassa lisää jännittäviä uutisia, jotka liittyvät uuteen MODSIM-asiantuntemukseemme.

Rand Oy:n yritysoston jälkeen meillä on nyt tarvittava tekninen osaaminen asiakkaidemme mallinnus- ja simulointityön tukemiseen.

Olemme innoissamme siitä, että meillä on käytössämme korkean tason asiantuntijoita ja odotamme innolla kehittävämme nykyistä palvelutarjontaamme entisestään:

Uskomme, että MODSIMista tulee tulevina vuosina yhä tärkeämpi liiketoiminta-alue. Valmistavassa teollisuudessa on vielä paljon potentiaalia hyödynnettävänä.

Oletko kiinnostunut kaikesta mitä MODSIM tarjoaa?

Seuraa sosiaalisen median kanaviamme ja tilaa kuukausittainen MODSIM-uutiskirjeemme.

Katso myös Viktorin tekemä video, jossa hän opastaa sinua simuloinnin työnkulussa käyttämällä pilvipohjaista 3DEXPERIENCE-alustaa.

Hyviä asioita tapahtuu – myös teille

Olemme innoissamme siitä, että liiketoimintamme kehitys on lähtenyt tälle kiinnostavalle tielle. Horisontissa häämöttää suuria mahdollisuuksia, sekä meille että teille. Kannustamme teitä olemaan meihin yhteydessä, tilaamaan uutiskirjeemme ja seuraamaan meitä sosiaalisessa mediassa, jotta kuulette alan uutisista ensimmäisten joukossa ja mitä kaikkea on tulossa.

Nämä viimeaikaiset projektimme ja palvelupäivitykset on toteutettu varmistaaksemme, että voitte luottaa asiantuntemukseemme jatkossakin ja saada kokemukseen perustuvaa ohjausta tulevaisuuden teknologiavalinnoissanne.”