Kurkistus SOLIDWORKS 2020 -versioon – mitä uutta se sisältää?

SOLIDWORKS 2020 -ohjelmistoversio on viimein julkaistu. Joka vuosi uusi versio on täynnä parannuksia ja uusia ominaisuuksia, ja SOLIDWORKSin toimitusjohtaja Gian Paolo Bassin mukaan kehitys on käyttäjälähtöistä. Tämä uusi versio ei ole poikkeus – lupaan, että versio sisältää useita parannuksia, jotka tehostavat ja yksinkertaistavat päivittäistä työskentelyäsi.

PLM Group järjestää tänäkin vuonna versioseminaarin, ja seminaarissa esittelemme SOLIDWORKS 2020 -ohjelmistoversion uutuuksia. Toivotamme sinut tervetulleeksi tapahtumaamme, lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Mikäli et jaksa odottaa yhtään enempää, tässä kolme omaa suosikkiani SOLIDWORKS 2020 -ohjelmistoversiosta.

Detailing Mode piirustuksissa

Suorituskyky on aina ollut SOLIDWORKSin kehitystiimin keskipisteenä, ja tämä vuosi ei tee poikkeusta siihen. ”Detailing Moden” ansiosta SOLIDWORKS 2020 avaa suuret ja monimutkaiset piirustukset erittäin nopeasti.
“Detailing Mode” ei lataa malleja piirustusta avattaessa. Voit tehdä piirustukseen muutoksia, kuten siirtää kuvantoja, lisätä mittoja ja myös tulostaa piirustuksen. Toiminnot, jotka eivät ole mahdollisia, näkyvät tummennettuina, joten näet helposti kaikki käytössäsi olevat toiminnallisuudet.

”Detailing Moden” avulla säästät paljon arvokasta aikaa!

Joustavat komponentit

Joustavien komponenttien luonti on ollut jo ennestään mahdollista, mutta ”Make part Flexible” -työkalun avulla se on entistä helpompaa. Päivittämällä osan ulkoiset referenssit kyseisen työkalun avulla, komponentti pysyy jatkuvasti päivitettynä ja seuraa referenssiosien liikkeitä. Lisäkonfiguroinneille tai -tiedostoille ei ole tarvetta, ja joustavat komponentit päivittyvät itsenäisesti. ”Make part flexible” -työkalun avulla joustavat osat, kuten kumisuojuksien toiminnallisuus on helppo esittää kokoonpanossa.

Joustavien komponenttien avulla saat projektisi nopeasti valmiiksi!

Tehokkaampaa simulointia

SOLIDWORKS Simulation 2020 sisältää uuden toiminnallisuuden, joka parantaa käyttöä ja samanaikaisesti lyhentää laskenta-aikaa. Voit nyt käyttää pelkistettyä “Draft Quality” -verkotusta haluttuihin osiin, ja muihin osiin tarkkaa ”High Quality” -verkotusta. SOLIDWORKS 2020 sisältää myös parannetun toiminnallisuuden kiinnitysosille, ne voivat nyt olla joko jäykkiä tai ”Rigid” tai ns. joustavia ”Distributed”. ”Distributed” -kiinnitysosat mahdollistaa entistä realistisemmat jännitykset ja eliminoi jännityspiikit eli ’hotspotit’ tuloksista.


SOLIDWORKS 2020 tarjoaa nopeammat simuloinnit paremmalla laadulla!

3DEXPERIENCE

SOLIDWORKS on integroitu Dassault Systèmesin 3DEXPERIENCE-alustaan. Tämä tuo uusia mahdollisuuksia kommunikaatiolle, yhteistyölle ja simuloinnille. SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE yhdessä vievät tuotekehityksesi täysin uudelle tasolle.
Katso lyhyt esittely tästä, näytämme lisää versioseminaarissa.

 

Tässä ei tietenkään ollut kaikki SOLIDWORKS 2020:n uudet ominaisuudet ja parannukset. Esittelemme lisää versioseminaarissamme, ja silloin kuulet lisää mun muassa seuraavista aiheista: SOLIDWORKS 3D CAD, PDM, MBD, CAM, Composer ja tietysti Simulation. Nähdään seminaarissa!

 

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

 

 

Juha Granlund
Field Specialist