SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE – rajattomasti mahdollisuuksia

3DEXPERIENCE-alusta tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia, mutta ne eivät ole SOLIDWORKS-käyttäjille aina selkeitä. ”Meillä on jo SOLIDWORKS ja se toimii täydellisesti”. Mutta jaatko tiedostosi DropBoxin tai paikallisen serverin kautta, tai lähetätkö linkin sähköpostitse? Jos vastaus on näihin ”kyllä”, lue eteenpäin – tarjoamme helpomman vaihtoehdon.

Tässä artikkelissa tutkimme tarkemmin 3DEXPERIENCEn tärkeimpiä työkaluja, joista jokainen yritys hyötyy.

 • SOLIDWORKS 3D CAD
 • Collaborative Business Innovator for 3DEXPERIENCE – kommunikoi tehokkaammin ja järjestä tietosi paremmin
 • Collaborative Industry Innovator for 3DEXPERIENCE – tuotetiedonhallintatyökalu, jonka avulla kontrolloit tiedostojesi revisiota ja statusta
 • Connector for 3DEXPERIENCE in SOLIDWORKS – yhdistä SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE-alustalle.

Haluatko lisää tietoa 3DEXPERIENCE-alustasta? Lue täältä.

SOLIDWORKS 3D CAD

Tämän jo varmasti tiedätkin – SOLIDWORKS 3D CAD on intuitiivinen suunnittelutyökalu, jolla tehostat suunnitteluprosessiasi.

Se on täydellinen 3D CAD -mallinnusratkaisu ja se tarjoaa tuotekehitystiimeille mekaniikkasuunnitteluun, verifiointiin, liikesimulointiin ja tiedonhallintaan tarvittavat työkalut.

Collaborative Business Innovator – 3DEXPERIENCE

Miksi investoida suuria määriä rahaa yritysten välisiin projektisovelluksiin kun voit saada kaiken SOLIDWORKS-lisenssisi mukana?

Se on ennalta-asetettu rooli 3DEXPERIENCE-alustalla, ja siihen sisältyy oleellisia sovelluksia ja palveluita. Voit aloittaa sen käytön heti kun olet kirjautunut sisään – rooli odottaa sinua käyttöliittymässä ja tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia.

4 parasta sovellusta ja palvelua Collaborative Business Innovator -roolissa

 • 3DDashboard – jaa tietoa dashboardien avulla
 • 3DSwym – keskustele tiimisi jäsenten kanssa ja jaa ideoita eri yhteisöissä
 • 3DPlay – esikatsele suunnitelmia ja esittele niitä kaikilla laitteilla
 • 3DDrive – hallitse ja tallenna turvallisesti dataa

4 Collaborative Business Innovator -roolin hyötyä

 1. Keskität tietoa, jonka avulla valvot kaikkia liiketoimintasi osa-alueita
 2. Teet yhteistyötä reaaliajassa koko yrityksen sisällä
 3. Pääset tiedostoihisi käsiksi millä tahansa laitteella, milloin tahansa ja missä tahansa
 4. Tallennat ja jaat tietoa turvallisesti pilvipalvelun avulla

Collaborative Business Innovator -roolin sovellukset tarjoavat työkaluja innovaation tehostamiseen. Ne yhdistävät työntekijät, yhteistyökumppanit ja asiakkaat yhdelle alustalle, jolla voidaan sekä jakaa tietoa että tehdä yhteistyötä.

Collaborative Industry Innovator – 3DEXPERIENCE

Collaborative Industry Innovator 3DEXPERIENCE-alustalla mahdollistaa tiedon turvallisen tallentamisen, järjestämisen ja hallinnan. Sen avulla teet yhteistyötä reaaliajassa.

Rooli on jatke Collaborative Business Innovator -roolille ja se yhdistää kaikki käyttäjät yhteen verkossa toimivaan ympäristöön.

Sen avulla saat oleellisia sovelluksia, jotka auttavat esimerkiksi tuotteen kehityksen ja valmistusprosessin suunnittelussa.

3 Collaborative Industry Innovator -roolin hyötyä

 1. Teet yhteistyötä tehokkaasti tiimisi kesken, kun tieto on tallennettu turvallisesti ja määrität itse, ketkä pääsevät tarkastelemaan tietoja
 2. Tallennat kaiken tuotetietosi, myös CAD-suunnitteludatan, yhteen paikkaan
 3. Pääset käsiksi ja voit katsella tuotteen digitaalisia suuria kokoonpanoja millä tahansa laitteella

Collaborative Industry Innovator -roolin sovellukset tarjoavat täydellisen ratkaisun, kun tarvitset joustavan, verkossa toimivan tiedon- ja tuotteen elinkaarenhallinnan työkalun.

Connector – yhdistä SOLIDWORKS ja 3DEXPERIENCE

Connector yhdistää SOLIDWORKS 3D CAD -ohjelmiston 3DEXPERIENCE-alustaan. Sen avulla voit hallita tietojasi suoraan SOLIDWORKSista 3DEXPERIENCE-alustalla.

Työkalu mahdollistaa pääsyn 3DEXPERIENCEn sovelluksiin SOLIDWORKSin sisällä. Sen avulla voit varata tiedostoja muokkausta varten, päivittää tiedoston statusta tai revisiota, katsoa ja päivittää sinulle osoitettuja tehtäviä ja paljon muuta.

Haluatko kysyä jotain?

Soita meille – 0207 809 560. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Löydät myös paljon hyödyllisiä videoita YouTube-kanavaltamme; opastamme esimerkiksi, kuinka yhdistät 3DEXPERIENCEn ja SOLIDWORKSin. Jos 3DEXPERIENCE-ratkaisu on teille täydellinen, älä tee kaikkiea yksin: tarjoamme FastTrack-palvelua, jonka avulla saat 3DEXPERIENCE-alustan helposti käyttöösi.