PLM Groupin yksityisyys- ja evästeet -käytännöt

PLM Group on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi. Tämä yksityisyyskäytäntö koskee PLM Groupin internet-sivuja sekä sähköpostimarkkinointia, ja ohjaa tietojen keräämistä ja käsittelyä. PLM Groupin internet-sivuja käyttämällä suostut tässä mainittuihin ehtoihin.

Lokitiedostot

Keräämme anonyymiä tietoa lokitiedostojen perusteella. Tätä tietoa ovat esimerkiksi postinumero, ikä, sukupuoli, kiinnostuksen ja mieltymysten kohteet sekä suosikit. Keräämme automaattisesti myös tietoa tietokoneesi laitteistosta ja ohjelmistoista. Tätä tietoa ovat mm.: IP-osoitteesi, selaintyyppi, domain-nimet, käyntiajat sekä niihin viittaavat www-osoitteet. Käytämme tätä tietoa yleisten tilastojen tekemiseen internet-sivujemme käytöstä

Evästeet

Eväste on tekstitiedosto, joka sijaitsee tietokoneesi kovalevyllä ja toimii internet-palvelimen avulla. Evästeet ovat ainoastaan sinulle määritettyjä ja niitä voidaan käsitellä vain internet-palvelimen avulla domainissasi, johon eväste on määritelty. Yksi evästeiden tärkeimmistä käyttötarkoituksista on tarjota mukavuusominaisuus, jotta säästät aikaa.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Rekisteröityessäsi tukiportaaliimme, eväste auttaa meitä hallinnoimaan sisäänkirjautumistasi seuraavilla kerroilla.
  • Kun täytät lomakkeita, talletamme tietosi niin, että sinun ei tarvitse seuraavan kerran täyttää samoja tietoja
  • Google Analytics (Privacy policy)
  • SnapEngage (Privacy policy)
  • YouTube (Privacy policy)

Mainonta

Googlen yhteistyökumppanina hallitsemme mainontaamme muilla sivustoilla. Google käyttää evästeitä ja internet-jäljitteitä kerätäkseen persoonatonta tietoa toiminnoistasi tällä ja muilla internet-sivuilla tarjotakseen sinulle kohdennettua markkinointia kiinnostuksen kohteisiisi nähden.

Clear Gifs (Web Beacons/Web Bugs)

Käytämme clear gifs -ohjelmistoteknologiaa (nk. internet-jäljitteet/Web Bugs), joka auttaa meitä hallinnoimaan internetsivujemme sisältöä. Teknologia informoi meitä siitä, mikä sisältö on tehokasta. Clear gifs tarkoittaa pientä grafiikkaa yksilöllisellä tunnisteella, joka toimii evästeiden tapaan, ja jota käytetään internet-käyttäjien verkkokäyttäytymisen seurantaan. Evästeet sijaitsevat käyttäjän tietokoneen kovalevyllä, mutta clear gifs-teknologia on upotettu näkymättömiin internet-sivuilla. Sidomme kerätyn clear gifs –informaation asiakkaidemme henkilökohtaiseen identifioivaan tietoon. Käytämme clear gifs –teknologiaa HTML-pohjaisissa sähköposteissamme saadaksemme tietoa siitä, mitkä sähköpostit vastaanottaja on avannut. Voimme näin arvioida viestinnän ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta. Mikäli haluat peruuttaa näiden sähköpostien lähetyksen, paina ”poistu postituslistalta”.

Henkilökohtaisen tiedon käyttö

Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietojasi internet-sivuillamme toimimiseen ja toimittaaksemme ne palvelut, joita olet halunnut. Voimme myös käyttää henkilökohtaisia identifioituja tietojasi informoidaksemme sinua muista meidän tai kumppaniemme saatavilla olevista tuotteista tai palveluista. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääksemme vapaaehtoista mielipidettäsi nykyisistä tai mahdollisista uusista palveluistamme. Sinulla on aina mahdollisuus peruuttaa lähetykset. Emme myy, vuokraa tai tee leasing-sopimuksia asiakaslistoistamme kolmansille osapuolille, joiden kanssa meillä ei ole virallista sopimusta palvelujen toimittamisesta meille, asiakkaillemme tai prospekteillemme. Emme jaa henkilökohtaisesti identifioitua tietoa tässä lueteltujen käytäntöjen lisäksi.

Henkilökohtaisen tietosi turvallisuus

Käytämme useita turvateknologioita ja –menetelmiä auttaaksemme sinua turvaamaan henkilökohtaiset tietosi luvattomalta käytöltä tai luovuttamiselta. Mikään tietojen turvaaminen ei kuitenkaan ole 100 % varmaa, joten emme voi taata tietojen täydellistä turvaamista lähetettäessä niitä online. Teemme parhaamme taataksemme tietosi parhaalla mahdollisella tavalla, mutta tietojen lähetys tapahtuu sinun omalla vastuullasi. Kun arkaluontoista henkilökohtaista tietoa (esimerkiksi luottokorttinumerot) kerätään sivullamme ja/tai lähetetään muille internet-sivuille, sitä suojataan käyttämällä the Secure Socket Layer (SSL) -protokollan mukaista salausta.

PLM Groupin asiakasrekisteriseloste

Rekisterin nimi: PLM Group Suomi Oy:n asiakasrekisteri ja uutiskirjetilaajat. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja. PLM Group ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.