E-books

Aihe: PDM and SOLIDWORKS

Tuotetiedonhallinta. Olet varmasti kuullut termin, jos olet kokenut haasteita tuotteisiin liittyvien tiedostojen järjestelyssä ja hallinnassa. Mutta mitä se tarkoittaa? Onnistunut tuotetiedonhallinta muistaa sekä vanhat että uudet tiedostot, pitää ne turvassa ja mahdollistaa myös tiimikavereiden tiedostojen katselun. Esittelemme oppaassa hyötyjä, jota saavutetaan käyttämällä tuotetiedonhallintajärjestelmää.

Read More

Aihe: 3D printing

The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are for those who haven’t yet

Read More

Innovatiivisten tuotteiden saaminen markkinoille tuo yritykselle kilpailuedun, ja tässäkin nopeus ratkaisee. Monissa yrityksissä suunnitteluprosessi ulottuu useisiin eri osastoihin – jos kaikki osastot voivat hyödyntää suunnittelutietoa paremmin, koko prosessi saadaan entistä tehokkaammaksi.

Read More

Aihe: Ohjelmistot and SmartPLM

Pilvipalveluiden hyödyntäminen on yleistynyt niin paljon, että siitä on tullut jo kriittinen tekijä liiketoiminnalle. Suurin osa yrityksistä käyttää pilvipalveluita kokonaisvaltaisesti, mutta osalla siirtymisprosessi on vasta alussa. Millaisia kysymyksiä pilvipalvelut herättävät – mikä on totta ja mikä ei?

Read More

Aihe: Ohjelmistot and SmartPLM

Digitalisaatio on viime vuosien aikana muuttanut liiketoiminnan rakennetta. Uusia digitrendejä tulee jatkuvasti, ja niiden omaksuminen yrityksessä voi tuntua haastavalta. Oman haasteensa digitalisaatioon tuovat olettamukset, sekaannukset ja harhaluulot.

Read More