E-books

Aihe: 3D printing

There is growing awareness and a willingness to leverage 3D printing for prototyping and manufacturing products across a number of industries. At the same time there are concerns and doubts. Discover the benefits, trends and challenges of 3D printing today – as reported by leading industry experts and users.

Lue lisää

Aihe: SOLIDWORKS

Kun suunnittelutietoa katoaa tai se on väärässä paikassa, syntyy lisää kustannuksia ja tuotetoimitukset viivästyvät. CAD-dokumentteja katoaa päivittäin jossain muodossa – useammin, kuin suurin osa meistä haluaisi itse myöntääkään. Tiedon katoaminen tuo yritykselle kustannuksia, mutta siitä huolimatta useilla yrityksillä on haasteita pitää suunnittelutieto turvassa.

Lue lisää

Aihe: PDM ja SOLIDWORKS

Kokemuksemme mukaan asiakkaamme käyttävät usein paljon aikaa, energiaa ja resursseja saadakseen parhaan mahdollisen tuloksen työntekijöidensä ja ulkoisten kumppaneidensa välisestä yhteistyöstä. Samaan aikaan tuotetiedonhallinta (Product Data Management eli PDM), on hieman vaikeasti ymmärrettävä käsite.

Lue lisää

Aihe: Ohjelmistot

Millaisessa kunnossa ovat yrityksesi SOLIDWORKS-arkistot? Käyttäjien määrä kasvaa ajan myötä, ja he tallentavat valtavan määrän uusia tiedostoja arkistoihin. Tämä puolestaan tuo lisää haasteita tiedostojen hallintaan.

Lue lisää