E-books

Innovatiivisten tuotteiden saaminen markkinoille tuo yritykselle kilpailuedun, ja tässäkin nopeus ratkaisee. Monissa yrityksissä suunnitteluprosessi ulottuu useisiin eri osastoihin – jos kaikki osastot voivat hyödyntää suunnittelutietoa paremmin, koko prosessi saadaan entistä tehokkaammaksi.

Lue lisää

Aihe: Ohjelmistot ja SmartPLM

Pilvipalveluiden hyödyntäminen on yleistynyt niin paljon, että siitä on tullut jo kriittinen tekijä liiketoiminnalle. Suurin osa yrityksistä käyttää pilvipalveluita kokonaisvaltaisesti, mutta osalla siirtymisprosessi on vasta alussa. Millaisia kysymyksiä pilvipalvelut herättävät – mikä on totta ja mikä ei?

Lue lisää

Aihe: Ohjelmistot ja SmartPLM

Digitalisaatio on viime vuosien aikana muuttanut liiketoiminnan rakennetta. Uusia digitrendejä tulee jatkuvasti, ja niiden omaksuminen yrityksessä voi tuntua haastavalta. Oman haasteensa digitalisaatioon tuovat olettamukset, sekaannukset ja harhaluulot.

Lue lisää

Aihe: 3D printing

There is growing awareness and a willingness to leverage 3D printing for prototyping and manufacturing products across a number of industries. At the same time there are concerns and doubts. Discover the benefits, trends and challenges of 3D printing today – as reported by leading industry experts and users.

Lue lisää