Tuotetiedonhallinta. Olet varmasti kuullut termin, jos olet kokenut haasteita tuotteisiin liittyvien tiedostojen järjestelyssä ja hallinnassa. Mutta mitä se tarkoittaa? Onnistunut tuotetiedonhallinta muistaa sekä vanhat että uudet tiedostot, pitää ne turvassa ja mahdollistaa myös tiimikavereiden tiedostojen katselun. Esittelemme oppaassa hyötyjä, jota saavutetaan käyttämällä tuotetiedonhallintajärjestelmää.

Lue lisää

The current state of 3D printing in the Nordics & Baltics is the only survey covering 3D printing in this interesting region. Now in its second year, we look at how 3D printing is used, who is using it, what 3D printing technologies are used and what the barriers are for those who haven’t yet

Lue lisää

Innovatiivisten tuotteiden saaminen markkinoille tuo yritykselle kilpailuedun, ja tässäkin nopeus ratkaisee. Monissa yrityksissä suunnitteluprosessi ulottuu useisiin eri osastoihin – jos kaikki osastot voivat hyödyntää suunnittelutietoa paremmin, koko prosessi saadaan entistä tehokkaammaksi.

Lue lisää

Pilvipalveluiden hyödyntäminen on yleistynyt niin paljon, että siitä on tullut jo kriittinen tekijä liiketoiminnalle. Suurin osa yrityksistä käyttää pilvipalveluita kokonaisvaltaisesti, mutta osalla siirtymisprosessi on vasta alussa. Millaisia kysymyksiä pilvipalvelut herättävät – mikä on totta ja mikä ei?

Lue lisää