Ensimmäinen PLM Groupin Cool Design –kilpailu alkaa 15.3.2011!

Vieraillessamme asiakkaidemme luona, olemme nähneet hienoja tuotteita ja todella upeita malleja, joita he ovat luoneet SolidWorks 3D CAD-ohjelmistolla. Tästä saimme idean jakaa SolidWorks-käyttäjien luomat mallit PLM Group-yhteisön kanssa Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa ja Latviassa. Jakamalla tieto-taitoa opimme paljon toisiltamme!

Osallistu upeilla SolidWorks-malleillasi PLM Groupin Cool Design –kilpailuun online-lomakkeella ja voit voittaa Apple iPad2, AR.Drone-helikopterin tai SpacePilot Pro-liikeohjaimen!

PLM Groupin Cool Design-kilpailu on järjestetty, jotta SolidWorks-käyttäjät (yksityishenkilöt, tiimit, yritykset ja opiskelijat) voivat esitellä hienoja tuotteitaan, joita he ovat luoneet SolidWorks 3D CAD-ohjelmistolla. Kilpailu alkaa 15.3.2011 ja päättyy 31.5.2011. Pääset osallistumaan www.cadon.fi/contest -sivulta.

Kilpailuun on todella helppo osallistua! Ota ruutukaappaus tai tee renderöity kuva suunnittelemastasi tuotteesta, muutama kohta tekstiä, jossa kuvailet, kuinka SolidWorks auttoi sinua – ja se on siinä!

Jos tarvitset apua, voit soittaa tukeemme, puh. 0207 809 555.

Kaikki SolidWorks-käyttäjät ovat tervetulleita osallistumaan! Voittajien nimet julkaistaan samalla sivulla 16.6.2011!

Voit esittää kysymyksiä blogin kautta tai lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen silva.lill@plmgroup.eu

Silva Lill, markkinointijohtaja, PLM GroupComments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.