HostPLM™ – tehokas ja turvallinen PLM-ratkaisu

HostPLM on tehokas ja skaalautuva private hosting -ratkaisu, jossa yhdistyy uusin PLM- ja IT-infrastruktuuriteknologia. Ratkaisu rakentuu SolidWorks Enterprise PDM:n ympärille. HostPLM:ssä on www-pohjainen käyttöliittymä, jonka avulla tietoja ja asiakirjoja voidaan käyttää ja hallita milloin tahansa eri laitteiden, kuten PC:n, Macin, iPadin tai älypuhelimen, avulla.

Yksi ratkaisun eduista on se, että tehokas yhteistyö on mahdollista konsernin sisällä tai eri suunnitteluryhmien välillä. Järjestelmään voidaan luoda eritasoisia oikeuksia, joilla sidosryhmät pääsevät näkemään ja/tai tekemään tiettyjä asioita. 
Toinen suuri etu on, että yrityksen ei tarvitse investoida kalliisiin palvelinratkaisuihin, varmuuskopiointiin tai aikaa vievään ylläpitoon. Me PLM Groupissa hoidamme kaikki tällaiset asiat puolestanne. Ratkaisu on pilvipohjainen ja siksi asennusta asiakastietokoneisiin ei tarvita.

Tiivistettynä HostPLM toimii juuri samoin, kuten me kaikki PLM Groupissa – autamme sinua saamaan työsi tehtyä paremmin, nopeammin ja turvallisemmin.

Ilmoittaudu tästä web-seminaariimme 9.10. klo 14.00 – 14.30, jossa ratkaisu esitellään tarkemmin! 

Terveisin
Pia Manninen
markkinointiassistentti

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.