Innovaatiokeskus

Tervetuloa vierailemaan innovaatiokeskukseen

Innovaatiokeskus

– olemme keskus, joka yhdistää luovuuden ja teknologian kehityksen. Tämä ainutlaatuinen paikka tarjoaa kävijöilleen syvällisen katsauksen 3D-tulostuksen maailmaan ja sen rajattomiin mahdollisuuksiin.

Innovaatiokeskuksemme sijaitsee Värnamossa, Ruotsissa

Innovaatiokeskuksemme on suunniteltu antamaan sinulle kokonaisvaltaisen kuvan 3D-tulostuksen mahdollisuuksista. Tule tutustumaan teknologiaan, joka mullistaa teollisuudenaloja ja antaa yrityksille enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan ennen.

Innovaatiokeskus on rakennettu tarpeeseen kouluttaa, inspiroida ja edistää innovointia. Olitpa sitten kokenut 3D-teknologian ammattilainen tai vasta-alkaja, Värnamon innovaatiokeskus on juuri sinua varten suunniteltu. Haluamme, että ymmärrät paremmin, miten 3D-tulostus voisi sopia liiketoimintamalliisi.

Keskuksessa tullaan järjestemään säännöllisesti työpajoja ja seminaareja, jotka tarjoavat korvaamattomia oivalluksia ja joita voidaan soveltaa yritysten todellisiin haasteisiin. Näissä tapahtumissa tietämystään, kokemuksiaan ja parhaita käytäntöjään sinulle tulevat jakaan sovellusasiantuntijamme sekä 3D-tulostuksen ja jälkikäsittelyn asiantuntijat ympäri maailmaa.

Prototype of the innovation center

16+

Uusinta tulostusteknologiaa
esittelevää tuotetta näytillä

40+

Workshoppia vuosittain
aiheista 3D-tulostus, Innovointi, Digitaalinen kaksonen

100%

Ideasta valmiiksi tuotteeksi
– täällä ideoistasi tulee todellisuutta

10+

Sovellusasiantuntijaa ovat käytettävissäsi

Instagram feed of innovation heroes will be a the innovation center

Todelliset innovaatiosankarimme

Innovaatiokeskuksemme keskipisteenä ovat todelliset esimerkit siitä, miten asiakkaamme ovat hyödyntäneet 3D-tulostuksen mahdollisuuksia.

Olemme koonneet näyttelyn innovatiivisista tuotteista, yrityksistä ja henkilöistä niiden takana, joista jokaisella on ainutlaatuinen tarina kerrottavanaan.

Näyttelyssä esillä olevat tarinat eivät ole vain osoitus 3D-tulostuksen luovasta potentiaalista, vaan ne antavat myös inspiraatio siitä, mitä yrityksenne voisi saavuttaa.

#Innovationheroes

Katso, miltä innovaatiokeskuksessamme näyttää

Innovaatiokeskuksemme sijaitsee Värnamossa, Ruotsissa. Keskuksessa esittelemme 3D-tulostustekniikan loputtomia mahdollisuuksia – sen mahdollisuuksista luoda monimutkaisia malleja ja sen kyvystä tehdä valmistuksesta tehokkaampaa ja kestävämpää.

Yhteistyökumppanimme

Yhteistyössä alan johtavien kumppaniemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut ohjelmistojen, 3D-tulostuksen, 3D-skannauksen ja jälkikäsittelyn alalla.

DyeMansion logo
Innovation Center Karl

“Olen uskomattoman innoissani tästä innovaatiokeskuksesta!

On niin jännittävää, että voimme esitellä 3D-tulostuksen loputtomia mahdollisuuksia keskuksessamme, jossa teknologia kohtaa mielikuvituksen.

Keskuksemme on suunniteltu kouluttamaan, esittelemään ja inspiroimaan kävijöitä ja auttamaan heitä huomaamaan 3D-tulostuksen todelliset mahdollisuudet.

Täällä voit paitsi nähdä, tuntea ja kokea huipputeknologian eri sovelluksia, mutta myös nähdä koko työnkulun alusta loppuun.“

Karl Eriksson, Innovation Center Värnamo

Haluatko kuulla uutisia innovaatiokeskuksestamme?

Seuraa Karlia sosiaalisessa mediassa saadaksesi päivityksiä innovaatiokeskuksesta ja muuta hienoa sisältöä 3D-tulostuksesta.

TikTok

Linkedin

Olemme sitoutuneet yhteistyöhön

Meillä on kumppaneina huipputeknologian asiantuntijoita ja toivomme teidän puolestaan haastavan luovuuden rajojanne.

Haluamme kutsua kaikenkokoisia ja -tehtävissä toimivia organisaatioita mukaan 3D-tulostuksen matkalle. Olitpa sitten teknologia-alan startup-yritys, vakiintunut yritys tai innovointiin intohimoisesti suhtautuva akateeminen laitos, keskus tarjoaa täydellisen ekosysteemin uraauurtavien ideoiden vaalimiseen ja toteuttamiseen.

Muokataan yhdessä tulevaisuutta, jota rajoittaa vain mielikuvituksesi.

Tulossa pian!!

Varaa kierros innovaatiokeskuksessamme

Opastetulla kierroksella pääset tutustumaan keskukseemme asiantuntijoidemme opastuksella ja kuulet tarinat esillä olevien innovaatioiden taustalla ja niissä käytetyistä teknologioista ja prosesseista.

Haluamme auttaa sinua ymmärtämään paremmin 3D-tulostusta ja sitä, miten se voi sopia prosesseihisi ja liiketoimintamalliisi.

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa, kun varaus onnistuu?

Man operating a Markforged X Series 3D printer innovation center
HP printer at innovation center

Pysy ajantasalla uutisista

– Pysy ajan tasalla innovaatiokeskuksen uusimmista uutisista

Liity uutiskirjelistallemme

Vastaanota uutisia Värnamon innovaatiokeskuksestamme suoraan sähköpostiisi.
Rekisteröitymällä saat ensimmäisten joukossa tietoa 3D-tulostus alan uusimmista uutisista ja innovatiivisimmista sovelluksista sekä kutsuja erikoistapahtumiin ja työpajoihin.