Kiinnitä kypäräsi ja hyppää pyörän selkään!

Aikaisemmin esitellyn opetusvideon lisäksi netti tarjoaa toisenkin mahtavan tutoriaalin, ja tällä kertaa pääset mallintamaan omaa moottoripyörää. The SolidWorksModel E-bookin avulla on mahdollista oppia käyttämään SolidWorksin toimintoja vaikeustasosta riippumatta. Kyseinen E-kirja on jaettu kolmeen eri vaikeustasoon, joten se sopii niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin käyttäjälle. Jokainen vaikeustaso sisältää viisi eri lukua ja siirtyminen tasosta toiseen tapahtuu asteittain.

• 5 luvuista on vaikeustasoiltaan helppoja. Näissä luvuissa käydään läpi monia perustoimintoja, ja se sopii erityisesti aloittelijoille mutta myös henkilöille, joilla on jo vähän kokemusta SolidWorksistä.

• 5 keskitasoista lukua käsittelee SolidWorksin eniten käytettyjä ominaisuuksia.

• 5 vaikeustasoltaan haastavaa lukua tarjoaa tietoa perusteiden ulkopuolelta ja käyttäjän on mahdollista edetä luvuissa omaan tahtiinsa.

Eritasoiset lukukokonaisuudet antavat kokeneimmillekin käyttäjille mahdollisuuden saada uusia neuvoja ja kikkoja ohjelman käytöstä. Uusien tekniikkojen oppimisen myötä huomaat myös luovuutesi kasvavan. Tutoriaali esittelee SolidWorksin ominaisuudet innovatiivisella ja kekseliäällä tavalla, ja lopputuloksena valmistat vielä oikeanlaisen moottoripyörän.

Koko E-kirja –paketti on pituudeltaan 350 sivua sisältäen tutoriaalit SolidWorksin ja PhotoWorksin käytöstä sekä 3 ilmaista bonusta. E-kirja mahdollistaa nopean pääsyn mihin osa-alueeseen tahansa ja sen voi printata joko oikeaksi kirjaksi, tai sitä voi tarkastella tietokoneen näytöllä työskentelyn rinnalla.

Tutoriaalin on toteuttanut Jan-Willem Zuyderduyn, joka työskentelee tällä hetkellä autosuunnittelijana. Hän on voittanut kolmannen palkinnon SolidWorks Design Contest -kilpailussa kahdesti peräkkäin vuosina 2007 ja 2008. Voit lukea lisätietoa Jan-Willemistä sekä ladata tutoriaalin osoitteessa http://www.solidworksmodel.com/ suhteellisen edulliseen hintaan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.