Meistä

Meistä

Juuremme ulottuvat yli 25 vuoden taakse, jolloin yritykset tarvitsivat 3D CAD -suunnittelutyökaluja. Nykyään olemme paljon enemmän. Tarjoamme suunnittelijoille ja tuotantoyrityksille sekä tietoa että työkaluja, joita he tarvitsevat innovatiivisten tuotteidensa suunnitteluun.

41M

liikevaihto

175

työntekijää

9

kieltä

6

maata

PLM Groupista

Vuosien kokemuksella missiomme on auttaa tuotantoyrityksiä innovoimaan. Teemme sen digitalisoimalla koko arvoketjusi, integroimalla tuotteen elinkaaren kaikki vaiheet suunnittelusta jälkimarkkinointiin.

Innovaatiokumppanina tuemme yrityksiä monilla toimialoilla. Olemme tehneet yhteistyötä Dassault Systèmes SOLIDWORKSin kanssa lisäarvoa tuottavana kumppanina yli 25 vuoden ajan. 3D-tulostusyksikkömme tekee yhteistyötä maailman johtavien lisäävän valmistuksen alalla toimivien yritysten kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme uusinta ja parasta teknologiaa.

PLM Group on osa Pronectia, joka on itsenäisten yritysten ryhmä, jolla on yli 7000 teollisuusalan asiakasta. Pronect vie alaa eteenpäin yhdistämällä teknologian ja osaamisen. Pronectin pääkonttori sijaitsee Värnamossa, Ruotsissa, ja se toimii seitsemässä maassa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Pronect on osa perheomisteista Liljedahl Groupia.

Oletko valmis aloittamaan matkasi kanssamme?

Paikalliset asiantuntijatiimimme ja maailmanlaajuisesti toimivat kumppanimme ovat palveluksessasi.

Toimistomme

Olet aina tervetullut vierailemaan toimistollamme – järjestämme samassa paikassa koulutuksia ja seminaareja.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu eri alan asiantuntijoista, jotka tekevät kaiken mahdollisen löytääkseen parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Kestävän kehityksen raportti

Kehittämällä ja vahvistamalla jatkuvasti kestävään kehitykseen tähtäävää toimintaamme luomme arvoa asiakkaillemme, työntekijöillemme ja muille sidosryhmillemme. Osallistuminen kestävämmän yhteiskunnan kehittämiseen on tärkeä osa pitkän aikavälin strategiaamme, ja se luo lisää liiketoimintamahdollisuuksia Pronectille, joka on itsenäisten yhtiöiden – PLM Group, Ravema, Din Maskin – muodostama ryhmä.

Whistleblowing – ilmiantajapolitiikka

PLM Group on sitoutunut noudattamaan korkeaa avoimuuden, rehellisyyden ja vastuullisuuden tasoa – meillä on käytössä ilmiantajapolitiikka. Työntekijämme ja liikekumppanimme ovat meidän tärkein tietolähde, jotka voivat paljastaa mahdolliset väärinkäytökset, joihin on puututtava.

Ilmiantajapolitiikan tarkoituksena on rohkaista jokaista ilmoittamaan epäillyistä väärinkäytöksistä ilman kostotoimien riskiä sekä varmistaa asianmukainen tutkintaprosessi.

Jos sinulla on tietoa rikoksista tai muista vakavista asioista, joista haluat ilmoittaa, voit tehdä sen ilmoittamalla tapauksesta alle linkitetyn ilmiantokanavan kautta. Ilmoituksesi on täysin nimetön, ja sen vastaanottaa ja käsittelee ilmoittajansuojelulain mukaisesti henkilö, joka ei ole osallisena tapaukseen.

Historiamme

Meillä on yli 25 vuoden kokemus alalta – ja siksi se on kertomisen arvoinen tarina.

PLM Group History

PLM GROUP TÄNÄÄN

Nykyään 175 asiantuntijan tiimimme tehtävänä on antaa asiakkaillemme mahdollisuus innovoida. Tarjoamalla työkaluja, tietoa ja inspiraatiota autamme erilaisia tuotantoyrityksiä hyötymään digitalisaatiosta ja kestävyydestä. Tarjoamme paikallista tukea ja globaalia osaamista Dassault Systèmesin ja maailman johtavien 3D-tulostinten valmistajien kanssa solmimiemme kumppanuuksien kautta.

PLM Group ostaa asiakaskannan Axelent Solutions Ab:ltä
PLM Group ostaa asiakaskannan Axelent Solutions Ab:ltä

PLM Group hankkii asiakaskannan Axelent Solutions AB:ltä, joka on yksi maailman johtavista turvallisuusratkaisuja tarjoavista yrityksistä.

 

”Yhdistämällä asiakaskantamme parannamme asiakastukea ja koulutusta, varmistaen siten, että asiakkaamme saavat ensiluokkaista palvelua. Lisäksi laajentuneet toimintamahdollisuutemme tarjoavat meille tilaisuuden kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka hyödyttävät suoraan asiakkaitamme.” – Lars Green, General Manager, PLM Group.

PLM Group ostaa suomalaisen Randin

Rand on erikoistunut tarjoamaan tietokoneavusteiseen suunnitteluun (CAD) ja tuotteen elinkaaren hallintaan (PLM) liittyviä ohjelmistoratkaisuja ja palveluja.

 

”Yhteinen tietämyksemme huippuluokan CAD:stä, kehittyneistä simuloinneista ja PLM:stä kallistaa vaakakupin asiakkaidemme eduksi.” – Jari Suokas, toimitusjohtaja Rand

PLM Group ostaa CAE Consult Scandinavia AS:n

Vuodesta 1991 lähtien CAE Consulting Scandinavia on tarjonnut mekaanisen suunnittelun ratkaisuja norjalaisille asiakkaille.

 

”Luotamme yrityksemme ja asiakkaamme pätevän, vakaan ja luotettavan omistajan käsiin. Me täällä CAE Consult Scandinaviassa tunnustamme, että kehittyvien markkinoiden nykytilan vuoksi tarvitaan suurempia toimijoita. Yhdistyminen PLM Groupin kanssa antaa meille mahdollisuuden tuottaa entistäkin suurempaa arvoa.” – Lars Kvendbø, CCS:n perustaja.

Ostaa norjalaisen PLM Technology AS:n
Ostaa norjalaisen PLM Technology AS:n

PLM Group ostaa norjalaisen 3DEXPERIENCE-jälleenmyyjä PLM Technology AS:n.

 

 

”Tähtäämme siihen, että jokaisella asiakkaallamme on pääsy ammattitaitoiseen, edistyneeseen simulointiin.”
– Jan Lundström, CEO, PLM Group

OSTAA TANSKALAISEN TEAMWORKSIN
OSTAA TANSKALAISEN TEAMWORKSIN

TeamWorks, tanskalainen CAD-jälleenmyyjä, tulee osaksi PLM Groupin liiketoimintaa. Yrityskaupan myötä vahvistamme entisestään paikallista osaamista ja saavutettavuutta Tanskan markkinoilla.

TULEE OSAKSI LMT GROUPIA
TULEE OSAKSI LMT GROUPIA

Liljedahl Group perustettiin vuonna 1982. Tänään heillä on seitsemän yhtiötä ja liikevaihto yhteensä 12 miljardia.

 

“LMT Groupin kumppanuuden avulla voimme laajentaa ratkaisutarjontaa Teollisuus 4.0:n ja digitalisaation näkökulmasta asiakkaillemme.”

– Jan Lundström, CEO, PLM Group

OSTAA NORJALAISEN PRONORIN
OSTAA NORJALAISEN PRONORIN

PLM Group ostaa norjalaisen ProNor AS:n ja toimii yrityskaupan myötä jokaisessa Pohjoismaassa.

 

MUKAAN 3D-TULOSTUKSEEN
MUKAAN 3D-TULOSTUKSEEN

Teemme yhteistyötä 3D-tulostuksen pioneerien kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laajemman 3D-ratkaisuportfolion. Nykyisin edustamme HP:n, 3D Systemsin ja Markforgedin 3D-tulostimia.

PLM GROUP MUODOSTUU
PLM GROUP MUODOSTUU

Pohjoismaiden ja Baltian suurimmat pelaajat yhdistyvät ja PLM Group syntyy. Työntekijöiden määrä on yhteensä yli 100, ja olemme Pohjoismaiden suurin tuotekehitysratkaisujen ja palveluiden toimittaja. Lue lisää yksittäisistä yrityksistä alta.

SIA CADON PERUSTETAAN
CADON OY PERUSTETAAN

Lippemera, Modultek, ATR Soft – rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja Suomen PLM Groupin takana on tapahtunut paljon monen eri yrityksen voimin. Nämä kolme yritystä loivat juuret CadOn Oy:lle, jonka Timo Talvio perusti vuonna 2001. CadOn Oy oli SOLIDWORKSin jälleenmyyjä Suomessa.

SOLID DESIGN HOUSE A/S PERUSTETAAN

Solid Design House A/S toi SOLIDWORKS 3D CAD -ohjelmiston Tanskaan vain kuusi kuukautta sen jälkeen, kun SOLIDWORKSin kehittäjä Jon Hirschstick tiimeineen toi tämän ennennäkemättömän suunnitteluohjelmiston Amerikan markkinoille.

MP ENGINEERING AB PERUSTETAAN

Ruotsalaisen MP Engineeringin perustaja Martin Poulsen siirtyi konsultointipalveluiden myynnistä CAD-ratkaisujen myyntiin 90-luvun alussa. Kun SOLIDWORKS löytyi vuonna 1994 myytäväksi tuotteeksi, yrityksestä muodostui arvokas jälleenmyyjä.

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on merkittävä päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.