Meistä

Meistä

Juuremme ulottuvat yli 25 vuoden taakse, jolloin yritykset tarvitsivat 3D CAD -suunnittelutyökaluja. Nykyään olemme paljon enemmän. Tarjoamme suunnittelijoille ja tuotantoyrityksille sekä tietoa että työkaluja, joita he tarvitsevat innovatiivisten tuotteidensa suunnitteluun.

41M

liikevaihto

175

työntekijää

9

kieltä

6

maata

PLM Groupista

Vuosien kokemuksella missiomme on auttaa tuotantoyrityksiä innovoimaan. Teemme sen digitalisoimalla koko arvoketjusi, integroimalla tuotteen elinkaaren kaikki vaiheet suunnittelusta jälkimarkkinointiin.

Innovaatiokumppanina tuemme yrityksiä monilla toimialoilla. Olemme tehneet yhteistyötä Dassault Systèmes SOLIDWORKSin kanssa lisäarvoa tuottavana kumppanina yli 25 vuoden ajan. 3D-tulostusyksikkömme tekee yhteistyötä maailman johtavien lisäävän valmistuksen alalla toimivien yritysten kanssa, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme uusinta ja parasta teknologiaa.

PLM Group on osa Pronectia, joka on itsenäisten yritysten ryhmä, jolla on yli 7000 teollisuusalan asiakasta. Pronect vie alaa eteenpäin yhdistämällä teknologian ja osaamisen. Pronectin pääkonttori sijaitsee Värnamossa, Ruotsissa, ja se toimii seitsemässä maassa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Pronect on osa perheomisteista Liljedahl Groupia.

Oletko valmis aloittamaan matkasi kanssamme?

Paikalliset asiantuntijatiimimme ja maailmanlaajuisesti toimivat kumppanimme ovat palveluksessasi.

Toimistomme

Olet aina tervetullut vierailemaan toimistollamme – järjestämme samassa paikassa koulutuksia ja seminaareja.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu eri alan asiantuntijoista, jotka tekevät kaiken mahdollisen löytääkseen parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Kestävän kehityksen raportti

Kehittämällä ja vahvistamalla jatkuvasti kestävään kehitykseen tähtäävää toimintaamme luomme arvoa asiakkaillemme, työntekijöillemme ja muille sidosryhmillemme. Osallistuminen kestävämmän yhteiskunnan kehittämiseen on tärkeä osa pitkän aikavälin strategiaamme, ja se luo lisää liiketoimintamahdollisuuksia Pronectille, joka on itsenäisten yhtiöiden – PLM Group, Ravema, Din Maskin – muodostama ryhmä.

Historiamme

Meillä on yli 25 vuoden kokemus alalta – ja siksi se on kertomisen arvoinen tarina.

PLM Group History

2023

PLM GROUP TÄNÄÄN

Nykyään, kasvavan 175 asiantuntijan tiimimme tehtävänä on antaa asiakkaillemme mahdollisuus innovoida. Tarjoamalla työkaluja, tietoa ja inspiraatiota saamme erilliset tuotantoyritykset hyötymään digitalisaatiosta ja kestävyydestä. Tarjoamme paikallista tukea ja globaalia osaamista Dassault Systèmesin ja maailman johtavien 3D-tulostinten valmistajien kanssa solmimiemme kumppanuuksien kautta.
2023

Ostaa suomalaisen Randin

Rand on erikoistunut tarjoamaan tietokoneavusteiseen suunnitteluun (CAD) ja tuotteen elinkaaren hallintaan (PLM) liittyviä ohjelmistoratkaisuja ja palveluja.

 

”Yhteinen tietämyksemme huippuluokan CAD:stä, kehittyneistä simuloinneista ja PLM:stä kallistaa vaakakupin asiakkaidemme eduksi.” – Jari Suokas, toimitusjohtaja Rand

2023

PLM Group ostaa CAE Consult Scandinavia AS:n

Vuodesta 1991 lähtien CAE Consulting Scandinavia on tarjonnut mekaanisen suunnittelun ratkaisuja norjalaisille asiakkaille.

 

”Luotamme yrityksemme ja asiakkaamme pätevän, vakaan ja luotettavan omistajan käsiin. Me täällä CAE Consult Scandinaviassa tunnustamme, että kehittyvien markkinoiden nykytilan vuoksi tarvitaan suurempia toimijoita. Yhdistyminen PLM Groupin kanssa antaa meille mahdollisuuden tuottaa entistäkin suurempaa arvoa.” – Lars Kvendbø, CCS:n perustaja.

2021

Ostaa norjalaisen PLM Technology AS:n

Ostaa norjalaisen PLM Technology AS:n

PLM Group ostaa norjalaisen 3DEXPERIENCE-jälleenmyyjä PLM Technology AS:n.

 

 

”Tähtäämme siihen, että jokaisella asiakkaallamme on pääsy ammattitaitoiseen, edistyneeseen simulointiin.”
– Jan Lundström, CEO, PLM Group

2020

OSTAA TANSKALAISEN TEAMWORKSIN

OSTAA TANSKALAISEN TEAMWORKSIN

TeamWorks, tanskalainen CAD-jälleenmyyjä, tulee osaksi PLM Groupin liiketoimintaa. Yrityskaupan myötä vahvistamme entisestään paikallista osaamista ja saavutettavuutta Tanskan markkinoilla.

2018

TULEE OSAKSI LMT GROUPIA

TULEE OSAKSI LMT GROUPIA

Liljedahl Group perustettiin vuonna 1982. Tänään heillä on seitsemän yhtiötä ja liikevaihto yhteensä 12 miljardia.

 

“LMT Groupin kumppanuuden avulla voimme laajentaa ratkaisutarjontaa Teollisuus 4.0:n ja digitalisaation näkökulmasta asiakkaillemme.”

– Jan Lundström, CEO, PLM Group

2016

OSTAA NORJALAISEN PRONORIN

OSTAA NORJALAISEN PRONORIN

PLM Group ostaa norjalaisen ProNor AS:n ja toimii yrityskaupan myötä jokaisessa Pohjoismaassa.

 

2014

MUKAAN 3D-TULOSTUKSEEN

MUKAAN 3D-TULOSTUKSEEN

Teemme yhteistyötä 3D-tulostuksen pioneerien kanssa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme laajemman 3D-ratkaisuportfolion. Nykyisin edustamme HP:n, 3D Systemsin ja Markforgedin 3D-tulostimia.

2009

PLM GROUP MUODOSTUU

PLM GROUP MUODOSTUU

Pohjoismaiden ja Baltian suurimmat pelaajat yhdistyvät ja PLM Group syntyy. Työntekijöiden määrä on yhteensä yli 100, ja olemme Pohjoismaiden suurin tuotekehitysratkaisujen ja palveluiden toimittaja. Lue lisää yksittäisistä yrityksistä alta.

2007

SIA CADON PERUSTETAAN

2001

CADON OY PERUSTETAAN

Lippemera, Modultek, ATR Soft – rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja Suomen PLM Groupin takana on tapahtunut paljon monen eri yrityksen voimin. Nämä kolme yritystä loivat juuret CadOn Oy:lle, jonka Timo Talvio perusti vuonna 2001. CadOn Oy oli SOLIDWORKSin jälleenmyyjä Suomessa.

1996

SOLID DESIGN HOUSE A/S PERUSTETAAN

Solid Design House A/S toi SOLIDWORKS 3D CAD -ohjelmiston Tanskaan vain kuusi kuukautta sen jälkeen, kun SOLIDWORKSin kehittäjä Jon Hirschstick tiimeineen toi tämän ennennäkemättömän suunnitteluohjelmiston Amerikan markkinoille.

1991

MP ENGINEERING AB PERUSTETAAN

Ruotsalaisen MP Engineeringin perustaja Martin Poulsen siirtyi konsultointipalveluiden myynnistä CAD-ratkaisujen myyntiin 90-luvun alussa. Kun SOLIDWORKS löytyi vuonna 1994 myytäväksi tuotteeksi, yrityksestä muodostui arvokas jälleenmyyjä.

Miksi meidät

Tarjoamme käyttöösi moni-alaisen asiantuntemuksemme ja teknologiat, joiden avulla saavutat vaikuttavia tuloksia ja viet tuotteesi markkinoille nopeammin.

Ota yhteyttä

Ymmärrämme, että tulevaisuuteen sijoittaminen on valtava päätös. Keskustelemme mielellämme kanssasi tavoitteistasi ja siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan ne. Ota yhteyttä jo tänään, niin opastamme sinua joka askeleella kohti menestystä.