Agrometer A/S

  • 3DVIA Composer on helppokäyttöinen
  • Tuotantoon kuluva aika lyheni 50%
  • Toimii samanaikaisesti suunnittelun ja dokumentoinnin kanssa

HAASTE

Agrometer A/S perustettiin vuonna 1977 ja se on pumppujen, kastelusovellusten, puhtaan veden, lietteen ja jätevesijärjestelmien toimittaja ympäri maailman. Agrometerin tekninen viestintä ja varaosaluettelot ovat olleet suunnitteluprosessin pullonkaulana usean vuoden ajan.

Agrometer A/S

RATKAISU

Agrometer A/S teki markkinatutkimuksen löytääkseen sopivan teknisen kommunikointityökalun, joka toimisi saumattomasti yrityksen standardiohjelmiston, SolidWorksin, kanssa. He päätyivät 3DVIA Composeriin, joka vastasi juuri heidän tarpeitaan.

Ennen kuin yritys investoi 3DVIA Composeriin, se käytti PDF-tiedostoja SolidWorks 3D –kokoonpanoista varaosapiirrosten pohjana. ”Tämä oli hyvin aikaa vievä menetelmä useista syistä. Ensinnäkin täytyi odottaa, että suunnittelija oli saanut 3D-mallin valmiiksi, ennen kuin pystyi aloittamaan dokumentointityön. Lisäksi SolidWorks-mallitiedostot olivat niin isoja, että vei kauan aikaa saada varaosadokumentti valmiiksi. 3D-mallissa on paljon informaatiota, jota emme tarvitse dokumentoinnissa. Tämä tietomäärä kuormitti tietokoneita,” kertoo tekninen suunnittelija Carina Jensen.

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Composer

Toimialat: Teknologia- ja elektroniikka