ES Equipment

  • Helppo vuorotella eri suunnitteluideoiden välillä ja visualisoida ideat asiakkaille
  • Tuotteet nopeammin markkinoille
  • SolidWorksilla pääsi suoraan käsiksi paino- ja painopisteinformaatioon, jotka olivat kriittisiä tekijöitä suunnitelmassa

HAASTE

ES Equipment kehittää tuotteita pelastustyöntekijöiden vaativiin tehtäviin onnettomuustilanteissa ja sairaaloissa. Vuonna 2005, kun ES Equipment aloitti pelastusveitsen kehityksen, sillä oli vaikeuksia yhdistää suunnitteluideat ja tekniset vaatimukset. Veitsestä tehtiin viisi prototyyppiä ennen lopullista mallia.

ES Equipment

RATKAISU

Kehitystyön aikana sekä SolidWorks että SolidWorks SimulationXpress olivat korvaamaton apu terien ominaisuuksien simuloinnissa. “Ensimmäiset mallit olivat liian painavia, kalliita valmistaa ja niissä oli turhan monta osaa. Veitsissä oli myös useita ominaisuuksia, jotka osoittautuivat tarpeettomiksi asiakkaillemme. Meille 3D CAD -ohjelmistolla työskentely oli suureksi avuksi, koska pystyimme helposti vuorottelemaan eri suunnitteluideoiden välillä ja visualisoimaan ideat asiakkaillemme. SolidWorksilla pääsi myös suoraan käsiksi paino- ja painopisteinformaatioon, jotka ovat kriittisiä tekijöitä suunnitelmassa,” sanoo Martin Bergstrand.

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Sairaalalaitteet