InMoTx

  • SolidWorks Enterprise PDM hallitsee tuoteversioita
  • SOLIDWORKS Composerilla voidaan tuottaa ja päivittää 3D-visualisoinnit automaattisesti
  • SOLIDWORKS Composer on tehokas työkalu kokoonpano-ohjeiden tuottamiseen
  • SOLIDWORKS Composer toimii myös myyntityökaluna

HAASTE

InMoTx:n perusti Preben Hjørnet Fredrikshavnissa, Tanskassa vuonna 2006. Yritys kehitti täysin uuden ja innovatiivisen lähestymistavan elintarviketuotteiden käsittely- ja pakkausautomaatioon, Octomationin. Se on moduuleista koostuva alusta lihan, kanan, kalan, hedelmien ja vihannesten sekä prosessoidun ruuan käsittelyyn.

Ennen hanketta, yritys teki perusteellisen markkinatutkimuksen PLM-ohjelmistoista löytääkseen sopivimman CAD- ja PDM-toimittajan. Toimittajan oli pystyttävä vastaamaan kaikkiin yrityksen tarpeisiin varhaisesta prototyyppien kehityksestä kommunikointiin varaosista ja huoltokirjoista. InMoTx halusi myös, että heidän myyntihenkilöstönsä ja asiakkaansa pystyisivät konfiguroimaan yrityksen tuotteita itse.

InMoTx

RATKAISU

SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM ja SOLIDWORKS Composer ovat olleet avainasemassa elintarviketuotteiden käsittely- ja pakkausautomaation kehitysprosesseissa ja ovat keskeinen osa sekä suunnittelussa että myynnissä.

Yritys käyttää SolidWorks Simulationia sekä mekaniikka- että virtausanalyysiin. Yrityksessä simuloidaan kiinteiden kappaleiden muodonmuutoksia ja käytetään virtausdynamiikka-analyysiä kehitettäessä erityisiä pehmeästä silikonista valmistettuja tarttujia.

SOLIDWORKS Composer varmistaa, että kaikki dokumentaatio on täysin integroitu CAD-järjestelmän 3D-malleihin ja generoi automaattisesti ylläpito- ja päivitysvalmiit 3D-visualisoinnit.

SOLIDWORKS Composer on tehokas työkalu kokoonpano-ohjeiden tuottamiseen. Ohjelmisto on myös tehokas työkalu myynnille, koska sillä pystytään luomaan piirustuksia, joita asiakkaat tarvitsevat päätöksentekoon.

Tulevaisuudessa InMoTx:n asiakkaiden on mahdollista konfiguroida laitteita omiin käyttötarpeisiinsa sopiviksi käyttämällä SOLIDWORKS Composerin malleja InMoTx:n kotisivuilla. SolidWorks Enterprise PDM hallitsee tuoteversioita.

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS PDM, SOLIDWORKS Composer

Toimialat: Pakkauskoneet