MOEF A/S

  • 3D-tulostettuja prototyyppejä hyödyntämällä SOLIDWORKSiä tuotteen kehityksessä
  • Loppukäyttäjän vaatimuksiin perustuva tuotesuunnittelu
  • Helppo asennus ja käyttö

HAASTE

Suunnittelu- ja innovaatioyritys MOEF A/S perustettiin 2001 Kööpenhaminassa, ja tällä hetkellä se työllistää 9 henkilöä tuotekehityksessä. MOEF tekee yhteistyötä useiden tanskalaisten yritysten kanssa tuotekehityksen saralla sekä kehittää omia tuotteita – Paralenz, sukeltajlle suunniteltu vedenalainen toimintakamera on yrityksen uusimpia tuotteita.

MOEF A/S

RATKAISU

 

Vedenalainen toimintakamera Paralenz on kehitetty sukeltajien toiveiden ja tarpeiden perusteella. Eräs tärkeä vaatimus oli, että kameran asennuksen ja käytön pitäisi olla helppoa – jopa hanskat kädessä ja muut varustukset päällä. Eräs suurimmista haasteista kehityksessä oli löytää optimaalinen kelluvuus, joka estäisi kameran uppoamisen.

Paralenz on vedenalainen toimintakamera, joka on kevyempi, pienempi ja omaa maksimaalisen vedenpitävyyden. Oikean muodon ja materiaalien avulla suunnittelijat ovat pystyneet eliminoimaan lisäkuoren tarpeen. Kamera toimii myös eräänlaisena turvavarusteena, voit nauhoittaa ja pitää lokia sukelluksistasi jopa 200 metrin syvyyteen asti.

Paralenz suunniteltiin SOLIDWORKSin avulla ja testattiin jatkuvasti 3D-tulostettujen mallien avulla. Pyysimme MOEF:in kehitystiimiä kertomaan tuotekehitysprojektista. Ohessa haastattelu englanniksi:

HUOM! Oheisella videolla puhutaan kamerasta nimellä Octospot. Tuotteen nimeä on myöhemmin muutettu, ja nyt se tunnetaan nimellä Paralenz.

 

 

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Kuluttajatuotteet