Norwin A/S

  • PDM-järjestelmä varmistaa sekä täydellisen osaluetteloversioiden hallinnan että 3D-mallien, valmistuspiirustusten ja muiden lisenssinhaltijoille tärkeiden tietojen hallinnan.
  • SolidWorksin myötä yritys perustaa suunnittelutyön konfigurointeihin sekä rakenteiden variantteihin ja pystyvät näin vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin nopeammin ja pysyvät paremmin ajan tasalla suunnitelmissa myös yrityksen sisäisesti.

HAASTE

Norwin A/S on erikoistunut tuuliturbiiniteknologian kehitystyöhön. Turbiinien valmistuksesta ja myynnistä vastaa neljä lisensoitua valmistajaa Yhdysvalloissa, Kiinassa, Intiassa sekä Brasiliassa. Aiemmin koko tuuliturbiinien kehitystyö tehtiin 2D CAD –järjestelmällä. Manuaaliset päivitykset voivat joskus johtaa eroihin osaluettelotiedoissa, Excel-taulukoissa tai 2D CAD -piirustuksissa. SolidWorks Enterprise PDM:n käyttöönotolla olikin korkeat odotukset.

Norwin A/S

RATKAISU

PDM-järjestelmä varmistaa sekä täydellisen osaluetteloversioiden hallinnan että 3D-mallien, valmistuspiirustusten ja muiden lisenssinhaltijoille tärkeiden tietojen hallinnan. Norwin käyttää myös SolidWorks Simulationia FEM-analysointiin lujuuslaskelmien suorittamiseksi sekä jonkin verran myös liikkeiden simulointiin.

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS PDM, SOLIDWORKS Simulation

Toimialat: Teollisuuskoneet ja -laitteet