Pemamek Oy Ltd.

Käyttö ei vaadi CAD-osaamista
Yleinen asiakastyytyväisyys tuotteista korkeampi
Tietoliikenne vähentynyt oleellisesti
Asiakkaiden kyselyihin vastaukset paljon nopeammin
Integraatio SOLIDWORKSin ja SOLIDWORKS Composerin välillä

Yleinen asiakastyytyväisyys tuotteistamme on korkeampi, koska palvelumme ovat parantuneet huomattavasti. Lisäksi tietoliikenne on vähentynyt oleellisesti ja olemme pystyneet vastaamaan asiakkaiden kyselyihin paljon nopeammin. Yhteistyökumppaneidemme elämästä on tullut helpompaa, koska heillä on käytettävissään paljon parempi ja tehokkaampi dokumentaatio.

HAASTE

Pemamek Oy on maailman johtava kappaleenkäsittelyn, hitsauksen mekanisoinnin ja automatisoinnin suunnittelija sekä valmistaja. Suomalainen yritys tunnetaan PEMA-tuotteistaan. Pemamek on aiemmin luottanut tekstipohjaiseen tekniseen dokumentointiin, jota on viime vuosina täydennetty valokuvilla. Vähitellen kävi selväksi, että yrityksen tuli parantaa dokumentointinsa laatua.

RATKAISU

Mika Liinanotko kertoo, että Pemamek valitsi SOLIDWORKS Composerin erityisesti tietyistä syistä. ”Olemme käyttäneet SolidWorks 3D CAD –ohjelmistoa yli 10 vuotta ja olleet hyvin tyytyväisiä PLM Groupin tukipalveluun. Valitsimme SOLIDWORKS Composerin kahden tuotteen välisen integraation vuoksi ja myös tukipalvelun ansiosta. Huoltohenkilöstömme on helppo työskennellä SOLIDWORKS Composerin 3D-tiedostojen kanssa, koska käyttö ei vaadi CAD-osaamista. On helppo avata isot kokoonpanot ja valita tarvittavat osat.”