SIA Skypark

  • Merkittäviä säästöjä ajassa tuotantoprosessissa
  • Parantunut yhteistyö toimittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Kontrolloitu ympäristö kaikille suunnittelijoille

”Suunnitteluprosessimme on parantunut merkittävästi SOLIDWORKSin käyttöönoton jälkeen. Olemme säästäneet paljon aikaa. Aloitimme rakentamalla kirjastoja eniten käytetyille osille ja komponenteille ja paransimme yhteistyötä toimittajiemme kanssa.”

HAASTE

Liiketoimintamme alkuvaiheessa SIA Skypark suunnitteli metallirakenteita 2D-ohjelmistoilla, jotka he kokivat silloin riittäviksi. Mutta kun metallirakenteista tuli entistä monimutkaisempia, huomattiin, että ohjelmiston takia kului paljon aikaa suunnittelutyöhön. Heillä oli tarve uusille ratkaisuille ja mahdollisuuksille.

RATKAISU

Latvialainen SIA Skypark on valmistanut robotoituja pysäköintipaikkoja jo yli kymmenen vuoden ajan. Ajan saatossa yritys on kasvanut ja kehittänyt tuotetarjontaansa eri tuotannon vaiheissa metallisuunnittelusta ja valmistuksesta valmiiden pysäköintipaikkojen asennukseen ja huoltoon.

SIA Skyparkin palvelu on Riian lisäksi käytössä esimerkiksi Moskovassa, Pietarissa ja Kazanissa. Boxparkingin robotoitu pysäköintijärjestelmä on mekaaninen ratkaisu, joka tarjoaa täysin automaattisen pysäköinnin. Koko järjestelmä toimii automaattisesti ilman työntekijöitä. Ensin kuljettaja ajaa autonsa sisääntulolaatikkoon ja poistuu. Pysäköintilaite valitsee vapaan solun ja automaattisesti siirtää auton haluttuun sijaintiin. Kun kuljettaja on valmis lähtemään, pysäköintilaite siirtää auton takaisin sisääntulolaatikkoon keula lähtösuuntaan päin.

SIA Skypark tarjoaa ainutlaatuisen tuotteen – katso video ja opi lisää!