Skandinaviska Glassystem AB

  • SolidWorksin ja SolidWorks Enterprise PDM:n tiivis integraatio
  • Lisääntynyt kapasiteetti toteuttaa suurempia hankkeita
  • Laadunvarmistus kaikilla tasoilla
  • Paljon helpompi hallita työnkiertoa

HAASTE

Skandinaviska Glassystem tunnetaan kaikkialla maailmassa yhtenä edistyksellisten lasi- ja julkisivutöiden johtavista uudistajista. Muutama vuosi sitten yritys kohtasi haasteen laskiessaan Malmön City Tunnelin sisäänkäynnin muodostavien kahden ”lasikuplan” monimutkaisen 3D-geometrian vahvuutta. He eivät voineet tehdä työtä yrityksessä jo olevilla CAD-järjestelmillä, mutta SolidWorks Premiumin avulla kaikki sujui hyvin.

Seuraava suuri haaste oli lukuisten valmiiden moduuleiden toimittaminen Kööpenhaminan Bella Hotellin julkisivuihin. Hankkeena oli toimittaa kokonaiset moduulit alumiinikehyksineen ja laseineen. Kaiken kaikkiaan niitä oli noin 800 eri versiota, jotka yhdessä muodostivat 2000 valmista moduulia. Näistä moduuleista jokainen puolestaan koostui noin 150 eri komponentista. Suurinta osaa komponenteista käytettiin myös useissa eri paikoissa, joten oli mahdotonta seurata kaikkea tätä manuaalisesti. Tästä syystä yritys päätti investoida SolidWorks Enterprise PDM:ään.

Skandinaviska Glassystem AB

RATKAISU

Skandinaviska Glassystemillä CAD-ympäristön täydennyksestä SolidWorks® Premiumilla tuli ratkaiseva tekijä. Heillä käytetään ohjelmistoa nykyisin yhä enemmän myös uusissa hankkeissa. SolidWorks Enterprise PDM:n hankkimista pidettiin yrityksessä yhtenä tärkeimmistä syistä, että Bella Hotel -hanke pystyttiin toteuttamaan. SolidWorks Enterprise PDM:n tiivis integraatio SolidWorksin kanssa oli yksi valinnan syistä sekä se, että PDM-järjestelmä lisää tuottavuutta merkittävästi, on helppokäyttöinen ja ennen kaikkea investoinnilla on lyhyt takaisinmaksuaika.

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS PDM

Toimialat: Suunnittelupalvelut