polar electro employees

Polar keksi maailman ensimmäisen langattoman sykemittarin jo 40 vuotta sitten, ja on siitä lähtien ohjannut urheilun harrastajia ympäri maailmaa kohti terveempää ja parempaa elämää – ensikertalaisista aina ammattilaisurheilijoihin. Yrityksen urheilukellot, sykesensorit ja muut laitteet keräävät kaikki kehon monimutkaiset tiedot ja muuttavat ne hyödyllisiksi tilastoiksi tarjotakseen käyttäjilleen henkilökohtaista ohjausta. Nykyään 3D Systemsin MJP 2500 -tulostin –

yovinn

Yovinn lisäsi palveluvalikoimaansa investoimalla Markforged X7 3D-tulostimeen. Tämä tuo lisäarvoa suoraan heidän asiakkaille, jotka pysyvät kilpailukykyisinä uuden palveluvalikoiman ansiosta. Haaste Yovinn on tuotekehitys- ja suunnittelutoimisto Ruotsin Göteborgissa. Viime vuosina yritys on investoinut voimakkaasti 3D-tulostukseen. Heidän viimeisin hankinta on teollinen hiilikuitu 3D-tulostin, Markforged X7. Yksi Yovinnin tärkeimmistä haasteista on varmistaa, että he vastaavat kaikkien asiakkaiden tarpeisiin

omotion

OMotion on kasvava yritys, jonka intohimona ovat ainutlaatuiset sähköajoneuvot. Kesällä 2021 he toivat markkinoille erikoisajoneuvon, jota valmistettiin 20 kappaletta. Tämän unelman toteuttamiseksi yritys osallistui 3DEXPERIENCE Works for Startups -ohjelmaan, jonka ansiosta se pystyi säästämään sekä aikaa että rahaa. Lapsena Ola Svensson vietti paljon aikaa sukulaistensa korjaamolla ja erilaiset ajoneuvot ympäröivät häntä aina. Palavasta mielenkiinnosta asiaa

Canoo on sähköajoneuvojen valmistaja Kaliforniassa. Yrityksestä tekee erityisen se, että he ovat mukauttaneet perinteisen osta-tai-liisaa -ajoneuvon omistusmallin kestävämmäksi. He hyödyntävät 3DEXPERIENCE-alustan tehoa ja haluavat muuttaa ihmisten näkemyksiä siitä, miten ajattelemme, ajamme, maksamme ja hankimme ajoneuvoja.

Luna

Opiskelijaorganisaatio NTNU Revolve suunnittelee ja valmistaa sähköisen kilpa-auton joka vuosi. Kaikki alkoi NTNU:ssa, Norjan tiede- ja teknologiayliopistossa Trondheimissa, Norjassa vuonna 2010. Neljä opiskelijaa aloitti keskustelun mahdollisesta projektista insinööriopintojensa loppuun saattamiseksi. Heidän päätavoitteensa oli saada lisää käytännön insinöörikokemusta opintojensa yhteydessä. Lopulta he löysivät Formula Studentin, opiskelijoiden suunnittelukilpailun, jossa opiskelijat ympäri maailmaa suunnittelevat, rakentavat, testaavat ja kilpailevat pienimuotoisella formulatyylisellä kilpa-autolla. Toisin sanoen täydellisen tilaisuuden opiskelijoille toteuttaa visiotaan "teoriasta käytäntöön". Näin syntyi Revolve.

näyttö ankarissa olosuhteissa

Räätälöidyt kosketusnäyttöratkaisut Suomesta kaikkiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin Espoossa toimiva Kuori Oy on vaativiin ympäristöihin tarkoitettujen kosketusnäyttöratkaisujen innovaattori. Yritys on vielä melko nuori, perustettu vuonna 2016, mutta sen liiketoiminta on ollut vuosi vuodelta erittäin menestyksekästä. He ovat kasvattaneet liiketoimintaansa räjähdysmäisesti joka vuosi, eikä ole ihme, että Financial Times listasi sen yhdeksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä 2021.

Nekkar pyrkii minimoimaan ympäristövaikutukset innovatiivisella suljetulla kalahäkillään. SOLIDWORS Flow Simulaatio auttaa heitä kehittämään tuotteidensa laatua kustannustehokkaasti. Miten he mullistavat vesiviljelyalaa? Lue heidän tarinansa.

LMCE Group rakentaa parempaa maailmaa vähemmillä koneilla. SOLIDWORKS-ratkaisujen ansiosta tuotesuunnittelua voidaan tehdä paikkariippumattomasti monesta eri lokaatiosta, ja on siksi hyvä ratkaisu konsernitasolla. Tässä jutussa Lännen Tractorsin tuotekehityspäällikkö Ville Pesonen kertoo, kuinka SOLIDWORKS PDM Professional on parantanut heidän tuotetiedonhallintaansa.

Uskomattomassa innovaationosteessa Lyras onnistui soveltamaan raslysation-tekniikkaa läpinäkymättömien nesteiden käsittelyyn. Yleensä UV-tekniikoita käytetään yksinomaan läpinäkyvien nesteiden, kuten juomaveden käsittelyssä. Lue lisää siitä, miten Lyrasin missio muuttaa maailmaa käytännössä toteutui - intohimolla, tiedolla ja toisiinsa liittyvillä mullistavilla tuotekehitysratkaisuilla.