Menestystarinat

MacGregor

Tuotteet: SOLIDWORKS Simulation

Toimialat: Kuljetus- ja liikenne

”SOLIDWORKSin suurin hyöty on, että voimme simulointityökalujen avulla testata eri vaihtoehtoja ennen fyysisiä prototyyppejä. Simuloinnin tulokset verifioidaan fyysisillä prototyypeillä. Tämän jälkeen tulokset esitellään esimiehille tai johdolle, ja SOLIDWORKSin avulla tulosten selittäminen on helpompaa.”

Lue lisää

Rimbøl Teknik A/S

Tuotteet: Markforged, SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Teollisuuskoneet ja -laitteet

”3D-tulostin säästää aikaa. Meidän ei enää tarvitse odottaa, että alihankkija toimittaa koneen osat, jotta voisimme testata niitä. Voimme tulostaa osat yön aikana ja testata niitä seuraavana aamuna. Säästämme noin kaksi kolmasosaa entisistä kustannuksista ja joskus voimme jopa käyttää tulostettuja osia suoraan lopullisissa koneissa.”

Lue lisää

Lundin yliopisto

Tuotteet: Direct Metal

Toimialat: 3D-tulostus

”Oma visioni on, että Demo Lab voi auttaa paikallisia yrityksiä AM-teknologian omaksumisessa, sillä voimme näyttää, kuinka metalliosia valmistetaan paremmin ja tehokkaammin.”

Lue lisää

3DTech Oy

Tuotteet: HP Jet Fusion 3D 4200/3200

Toimialat: 3D-tulostus ja Suunnittelupalvelut

”Olemme vasta hiljattain ottaneet tulostimen käyttöön, ja meillä on suuret odotukset sen suhteen. Ensisijaisesti odotamme, että laite täyttää HP:n leimaamat speksit. Käytännössä aika näyttää mitä tapahtuu, mutta meillä on vahva usko ja toivo siihen, että homma niinsanotusti toimii.”

Lue lisää

Elmo Design Oy

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Premium, SolidWorks PDM Professional, SOLIDWORKS MBD, SOLIDWORKS Visualize

Toimialat: Suunnittelupalvelut ja Teknologia- ja elektroniikka

”SOLIDWORKS-tuoteperhe tarjoaa meille yhden tehokkaan hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisen ohjelmiston, joka mahdollistaa sujuvan ja saumattoman työskentelyn niin yrityksemme sisällä kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kaiken kaikkiaan näemme yhteistyön sekä PLM Groupin että SOLIDWORKSin kanssa erittäin antoisana.”

Lue lisää

Albin Components AB

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Teollisuuskoneet ja -laitteet

“3D-tulostuksen myötä olemme pystyneet lyhentämään mittauskiinnittimien tuotantoaikaa aiemmasta kuudesta viikosta yhteen tai kahteen päivään. Kun tuotanto tarvitsee uuden kiinnittimen, pystymme tulostamaan sen yön aikana, jolloin se on aamulla valmis tuotantoa varten”.

Lue lisää

HydX AB

Tuotteet: SOLIDWORKS Premium, SOLIDWORKS Simulation Premium

Toimialat: Tehdas- ja prosessiteollisuus ja Teollisuuskoneet ja -laitteet

”Jos asiakas haluaa esimerkiksi nähdä, miltä laitteistomme näyttää todellisessa tuotantoympäristössä, luon SOLIDWORKS-ohjelmistolla nopeasti 3D-mallit, piirustukset sekä fotorealistiset renderoinnit, joita myyntihenkilöt voivat esitellä asiakkaalle. Tämä on mahdollista jopa ennen asiakaskohtaisen suunnittelutyön aloittamista. Voin yksinkertaisesti käyttää hyödyksi 3D-malleja vanhoista samantyyppisistä projekteista ja muuttaa nopeasti joitakin osia ja mittoja.”  

Lue lisää