Success Stories

Elmo Design Oy

Products: SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Premium, SolidWorks PDM Professional, SOLIDWORKS MBD, SOLIDWORKS Visualize

Industries: Suunnittelupalvelut and Teknologia- ja elektroniikka

“SOLIDWORKS-tuoteperhe tarjoaa meille yhden tehokkaan hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisen ohjelmiston, joka mahdollistaa sujuvan ja saumattoman työskentelyn niin yrityksemme sisällä kuin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kaiken kaikkiaan näemme yhteistyön sekä PLM Groupin että SOLIDWORKSin kanssa erittäin antoisana.”

Read More

Albin Components AB

Products: SOLIDWORKS 3D CAD

Industries: Teollisuuskoneet ja -laitteet

“3D-tulostuksen myötä olemme pystyneet lyhentämään mittauskiinnittimien tuotantoaikaa aiemmasta kuudesta viikosta yhteen tai kahteen päivään. Kun tuotanto tarvitsee uuden kiinnittimen, pystymme tulostamaan sen yön aikana, jolloin se on aamulla valmis tuotantoa varten”.

Read More

HydX AB

Products: SOLIDWORKS Premium, SOLIDWORKS Simulation Premium

Industries: Tehdas- ja prosessiteollisuus and Teollisuuskoneet ja -laitteet

“Jos asiakas haluaa esimerkiksi nähdä, miltä laitteistomme näyttää todellisessa tuotantoympäristössä, luon SOLIDWORKS-ohjelmistolla nopeasti 3D-mallit, piirustukset sekä fotorealistiset renderoinnit, joita myyntihenkilöt voivat esitellä asiakkaalle. Tämä on mahdollista jopa ennen asiakaskohtaisen suunnittelutyön aloittamista. Voin yksinkertaisesti käyttää hyödyksi 3D-malleja vanhoista samantyyppisistä projekteista ja muuttaa nopeasti joitakin osia ja mittoja.”  

Read More

MOEF A/S

Products: SOLIDWORKS 3D CAD

Industries: Kuluttajatuotteet

”SOLIDWORKS on erittäin nopea ja helppo käyttää. Se on hyvin intuitiivinen, joka puolestaan tarkoittaa sitä että kun saan idean, voin nopeasti piirtää sen SOLIDWORKSin avulla. Sen jälkeen tulostan ideani 3D-tulostimella nähdäkseni, toimiiko se.”

Read More

Swegon ILTO OY

Products: SOLIDWORKS PDM

Industries: Teollisuuskoneet ja -laitteet

”PDM on auttanut meitä säästämään paljon aikaa ja rahaa. Olemme luoneet rakenteen, jonka avulla varmistamme, että jokainen insinööri ja suunnittelija tietää täsmälleen, mistä hänen kaipaamansa tiedot löytyvät ja minne tiedot on tallennettava. Myös tuotteidemme laatu on parantunut, kun tiedämme, mitä versiota malleista, kuvista ja datasta pitää käyttää.” Sarita Keppola, Swegon ILTOn tuotekehitysinsinööri

Read More

Flonidan A/S

Products: SOLIDWORKS Plastics

Industries: Teknologia- ja elektroniikka

”Kaikki Flonidanin muoviosat suunnitellaan SOLIDWORKSilla ja tämän jälkeen valuprosessia simuloidaan ja analysoidaan SOLIDWORKS Plasticsin avulla. Teen Plasticsilla simulaatioita tuotekehitysprosessin alkuvaiheessa ennen kuin lähetän mitään alihankkijoillemme, jotka toimittavat työkalut. Analyysi kertoo, onko osien valmistaminen valmistusteknisesti mahdollista, ja näyttää yhtymäsaumat. Lisäksi vältämme sen avulla kutistumat siellä, minne emme niitä halua.”

Read More

ByBO

Products: POWER SURFACING

”Käytän SolidWorksia kaikessa suunnittelutyössäni. Muotoilijan näkökulmasta ohjelma on ylivertainen monellakin tapaa. Sen avulla voin esimerkiksi luoda ideoista ja tuotteista todenmukaisen 3D-mallin itselleni ja asiakkaillemme. Visualisoinnit antavat erittäin ammattimaisen vaikutelman ja ovat samalla myös sataprosenttisen täsmällisiä.”  

Read More