Menestystarinat

HydX AB

Tuotteet: SOLIDWORKS Premium, SOLIDWORKS Simulation Premium

Toimialat: Tehdas- ja prosessiteollisuus ja Teollisuuskoneet ja -laitteet

”Jos asiakas haluaa esimerkiksi nähdä, miltä laitteistomme näyttää todellisessa tuotantoympäristössä, luon SOLIDWORKS-ohjelmistolla nopeasti 3D-mallit, piirustukset sekä fotorealistiset renderoinnit, joita myyntihenkilöt voivat esitellä asiakkaalle. Tämä on mahdollista jopa ennen asiakaskohtaisen suunnittelutyön aloittamista. Voin yksinkertaisesti käyttää hyödyksi 3D-malleja vanhoista samantyyppisistä projekteista ja muuttaa nopeasti joitakin osia ja mittoja.”  

Lue lisää

MOEF A/S

Tuotteet: SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Kuluttajatuotteet

”SOLIDWORKS on erittäin nopea ja helppo käyttää. Se on hyvin intuitiivinen, joka puolestaan tarkoittaa sitä että kun saan idean, voin nopeasti piirtää sen SOLIDWORKSin avulla. Sen jälkeen tulostan ideani 3D-tulostimella nähdäkseni, toimiiko se.”

Lue lisää

Swegon ILTO OY

Tuotteet: SOLIDWORKS PDM

Toimialat: Teollisuuskoneet ja -laitteet

”PDM on auttanut meitä säästämään paljon aikaa ja rahaa. Olemme luoneet rakenteen, jonka avulla varmistamme, että jokainen insinööri ja suunnittelija tietää täsmälleen, mistä hänen kaipaamansa tiedot löytyvät ja minne tiedot on tallennettava. Myös tuotteidemme laatu on parantunut, kun tiedämme, mitä versiota malleista, kuvista ja datasta pitää käyttää.” Sarita Keppola, Swegon ILTOn tuotekehitysinsinööri

Lue lisää

Flonidan A/S

Tuotteet: SOLIDWORKS Plastics

Toimialat: Teknologia- ja elektroniikka

”Kaikki Flonidanin muoviosat suunnitellaan SOLIDWORKSilla ja tämän jälkeen valuprosessia simuloidaan ja analysoidaan SOLIDWORKS Plasticsin avulla. Teen Plasticsilla simulaatioita tuotekehitysprosessin alkuvaiheessa ennen kuin lähetän mitään alihankkijoillemme, jotka toimittavat työkalut. Analyysi kertoo, onko osien valmistaminen valmistusteknisesti mahdollista, ja näyttää yhtymäsaumat. Lisäksi vältämme sen avulla kutistumat siellä, minne emme niitä halua.”

Lue lisää

ByBO

Tuotteet: POWER SURFACING

”Käytän SolidWorksia kaikessa suunnittelutyössäni. Muotoilijan näkökulmasta ohjelma on ylivertainen monellakin tapaa. Sen avulla voin esimerkiksi luoda ideoista ja tuotteista todenmukaisen 3D-mallin itselleni ja asiakkaillemme. Visualisoinnit antavat erittäin ammattimaisen vaikutelman ja ovat samalla myös sataprosenttisen täsmällisiä.”  

Lue lisää

Ten Twelve

Tuotteet: SOLIDWORKS Simulation Professional, SOLIDWORKS 3D CAD

Toimialat: Suunnittelupalvelut

”SolidWorks tarjoaa meille joustavan alustan, jonka ansiosta teolliset muotoilijamme ja suunnittelijamme voivat tehdä tiivistä ja tehokasta yhteistyötä. CAD-järjestelmän avulla olemme voineet yhtenäistää prosessejamme niin, että yksi tiiminjäsen voi jatkaa työtään helposti siitä, mihin toinen kollega on jäänyt.”  

Lue lisää