Miksi meidät?

Miksi meidät?

Toimintamme keskiössä on ajatus, että haluamme auttaa asiakkaitamme innovoimaan entistä tehokkaammin. Tuotteidemme ja palveluidemme avulla asiakkaamme saavat tehtäviin optimoidut oikeat työkalut sekä osaamisen, jotka puolestaan mahdollistavat yrityksenne toimintatapojen ja tuotteiden jatkuvan parantamisen.

Askel askeleelta

Tarjoamme työkalut, joilla integroit liiketoimintasi osa-alueet yhteen alustaan. Digitaalinen jatkuvuus parantaa kommunikointia ja tuo lisäarvoa sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Palveluidemme avulla tehostat innovointiprosessia.

Ohjelmistot ja ratkaisut

Olemme Dassault Systèmesin suurin SOLIDWORKS-kumppani Pohjois-Euroopassa 6000 onnistuneen toteutuksen kanssa.

3D-tulostuksen ratkaisut

Olemme maailman johtavien 3D-tulostusvalmistajien kumppani, ja tarjoamme uusinta teknologiaa ainetta lisäävän valmistuksen saralla.

Räätälöity koulutus

Ole paras versio itsestäsi. Koulutuksemme tarjoavat taitoja, joilla saat suurimman hyödyn ohjelmistostasi.

Huolto ja tukipalvelu

Omistautunut, paikallinen huolto- ja tukipalvelutiimi on aina valmiina vastaamaan nopeasti kysymyksiisi.

PARAS ASIAKASKOKEMUS

Asiakkaidemme menestys on myös meidän menestyksemme. Asiakkailta saamamme palautteen mukaan tyytyväisyysaste on 98%.

KANSAINVÄLINEN TIETO, PAIKALLINEN PALVELU

Toimitamme kansainvälisten toimijoiden ratkaisuja paikallisella tukipalvelulla Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Latviassa ja Virossa.

ASIANTUNTIJATIIMI

60+ sertifioitua SOLIDWORKS- ja 3DEXPERIENCE-asiantuntijaa sekä 15 sertifioitua 3D-tulostusasiantuntijaa.

Emme halua leuhkia – mutta meillä on taitoa

Insinööreillämme on arvokkaimmat saatavilla olevat SOLIDWORKS-sertifikaatit.

Olemme ylpeitä asiakkaistamme

Meillä on 6000 asiakasta ympäri maailmaa ja ymmärrämme toimialakohtaisia haasteita. Olemme kehittäneet ratkaisuja yleisiin toimialakohtaisiin haasteisiin. Lue lisää saavutuksistamme seuraavista asiakaskertomuksista.

  • Pässilä Bicycles

    Tarina alkaa lapsuudenystävistä, joiden intohimona on maastopyöräily Pässilän metsissä. Pässilä Bicycles siirtyi SOLIDWORKSin suunnittelutyökaluihin ja pilvipohjaiseen 3DEXPERIENCE Works -ratkaisuun parantaakseen yhteistyötä, kehittääkseen edistyneempiä tuotteita ja tukeakseen kasvua.

  • Whitepoint Optics

    ”Otimme 3DEXPERIENCEn yritykseen ensisijaisesti sen takia, että saamme nopeutettua piirustusten siirtymistä ja käsittelyä alihankinnan puolella – ratkaisu on joustava ja mukautuva, eikä se rajoita meidän omaa toimintaa.”

  • Modulpac AB

    ”SolidWorks Plasticsilla saamme tarkat laskelmat jaksoajoista, joten myyntimme voi tehdä asiakkaille tarjouksia juuri oikealla hinnalla. Aiemmin meidän tuli arvioida tuotteen jaksoaika, mikäli meillä ei ollut samanlaista tuotetta jo aiemmin. Mikäli arvioimme …

98%

tyytyväistä asiakasta

12,000+

aktiivista SW-käyttäjää

60+

kouluttajaa

15

3D-tulostuksen asiantuntijaa

Kutsumuksemme on valjastaa yritykset innovoimaan entistä tehokkaammin.

Tutustu tiimiin

Tiimimme koostuu eri alan asiantuntijoista, jotka tekevät kaiken mahdollisen löytääkseen parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Tilaa sähköpostiisi kutsuja maksuttomiin tapahtumiin

Järjestämme säännöllisesti uusia, maksuttomia webinaareja ja seminaareja. Varmista, että kuulet niistä ensimmäisenä – tilaa uutiskirjeemme nyt!