MySolidWorks-opas

Vietätkö paljon aikaa Googlessa ja YouTubessa etsien vastauksia SOLIDWORKS-kysymyksiin?

MySolidWorksistä löydät kaikki vastaukset – ja sinulla on jo pääsy sivustolle! Ainoa asia, mitä sinun pitää enää tehdä on kirjautua sisään. MySolidWorks on ilmainen ja avoin palvelu kaikille.

Liity seuraan, kun Mikkel Marot opastaa sivuston käytön saloihin.
Tässä opastettu kierros:

 

Mikä MySolidWorks on?

MySolidWorks on paikka, johon SOLIDWORKS on kerännyt yhteen kaikki suuret blogit, foorumit, Twitter-twiitit, YouTube-videoita, SPR:n (Software Performance Reports) ja SOLIDWORKS-tietopohjan (Knowledge Base).

Tämän lisäksi SOLIDWORKS on julkaissut 767 laadukasta koulutusvideota, jotka voit ladata, katsoa ja tehdä siihen liittyviä harjoituksia.

Etsitkö valmistajaa tai toimitko itse tuottajana? Sitten Valmistaja-osio (Manufacturer) kiinnostaa sinua varmasti. Täältä löydät tuottajia eri aloilta: CNC, teräs, työkalut, 3D-tulostus, jne. Yrityksesi voidaan myös löytää tätä kautta monien SOLIDWORKS-käyttäjien keskuudesta ympäri maailmaa.

MySolidWorks-palvelua tarjotaan kolmea eri tasoa:
1. MySolidWorks, joka sisältää osan edellä mainituista asioista ja on ilmainen kaikille.
2. MySolidWorks Standard, joka tarjoaa pääsyn laajempaan kokonaisuuteen ja ovat ilmainen kaikille, joilla on ylläpidossa oleva SOLIDWORKS-lisenssi.
3. MySolidWorks Professional, joka tarjoaa pääsyn kaikkeen sisältöön ja on maksullinen palvelu. (Edellyttää myös ylläpidossa olevaa SOLIDWORKS-lisenssiä.)

Jätä yhteystietosi ja kerromme lisää MySolidWorksistä!

 

MikkelM

Mikkel Marott

Account Manager, MySolidWorks

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.